Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ'DEN 41 KERE MAŞALLAH...

AK PARTİ’DEN 41 KERE MAŞALLAH

 

 

            AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Sevgililer Gününde bir takım ziyaretlerde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde evliliklerinin 41 ve 50. Yıllarını doldurmuş çiftleri seçerek 41 kere maşallah dedi. Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Eşi Gülcan Karakaş ve İlçe Başkan yardımcılarından oluşan heyet program dahilinde dört aileyi ziyaret etti.

            Ziyaretin ilkini Aysel-Nejat Uzel çiftine gerçekleştiren AK parti heyeti sırasıyla Dilek-İbrahim Özsoy çifti, Nezihe-Mehmet Engindeniz Çifti ile devam ederek Silivri’nin eski kaymakamlarından Menekşe-C.Atakan Solmaz Çiftinin ziyareti ile programa son verdiler.

            Ziyaretlerin konusu nasıl tanışıldığı ve o günlerden bu günlere yaşanan hatıralar oldu. Çiftler hatırlanmaktan ve gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ta ziyaretlerde sevginin ölümsüz olduğunu belirterek ‘’Bazı İnsan çocuklarında, bazısı eşinde, bazısı annesinde sevgiyi bulur. 50 yıl bir arada yaşayarak ilk günkü heyecanı ve aşkı devam ettirmek çok anlamlı. Bu özel günde de bu sebepten sizleri ziyaret etmenin çok anlamlı olduğunu düşünüyoruz. Örnek gösterilecek ailelersiniz. Sizin ve sevgi kelimesini anlamlandıran herkesin Sevgililer Gününü kutluyorum.’’ Dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol