Silivri Facebook
banner88

AK Parti'den veda ziyaretleri

AK Parti eski İl Genel Meclis Üyeleri Süleyman Atasoy ve Şenol Eser, beş sene boyunca birlikte çalıştıkları ilçe bürokratlarına veda ziyaretinde bulundu. Yapılan ortak çalışmalar için teşekkür eden eski il genel meclis üyeleri Silivri Sağlık Grup Başkanlığını ve Silivri Başhekimliğini ziyaret etti.

“Biz çıtayı yükselttik”

AK Parti eski İl Genel Meclis Üyeleri Süleyman Atasoy ve Şenol Eser ziyaretlerde yapılan konuşmalarda şu ifadelere yer verdi; “Biz bu dönem görevimize devam etmiyoruz. Sizlerle çalışmaktan onur ve gurur duyduk. Biz vicdanen çok rahatız. Sizin gibi bürokratlarla çalıştığımız için çok şanslıyız. İyi diyaloglar kurunca ortaya güzel şeyler çıkıyor. Yapılan şeyleri her beraber yaptık. Biz çıtayı çok yükselttik. İnşallah yeni gelen il genel meclis üyelerimiz bu çıtayı daha da yükseğe taşırlar. Belediye başkanımızı da aynı şeyi söyledi, bizden yardım istedikleri zaman ne kadar seçilmemiş olsak ta elimizden geleni yaparız. İyi ilişkilerimiz var ama Silivri için üzerimize düşen görevi yaparız.”

Balcı: “Yaptığınız hizmetler için biz teşekkür ederiz”

Silivri Sağlık Grup Başkanı Dr. Mehmet Sadık Balcı’ya yapılan ziyarette konuşan Balcı şunları söyledi; “Bizim size teşekkür etmemiz gerekli. Müdürlük bize ‘artık bizden bir şey istemeyin Silivri’ye yaptıklarımız yeter’ diyor. Şuan sadece personel eksiğimiz var. Sizin döneminizde Büyükçavuşlu’ya, Mimarsinan’a, Yeni Mahalle’ye ve Kadıköy’e sağlık ocakları yaptık. Silivri Devlet Hastanesi ve Selimpaşa Devlet Hastanesi oldu. Ortaköy’e temeli atıldı. Değirmenköy’ün projesi çıktı.”
Silivri’de 15 sağlık ocağı, 1 ana çocuk sağlığı, 1 tane de halk sağlığı laboratuarı olduğunu söyleyen Balcı, yeni devlet hastanesinde personel açığı olduğunu söyleyerek “Bakanlık hastaneyi 150 yatak olarak onaylarsa ona göre kadro gelecek. Fakat bu da bir süreçtir. Hemen vermezler, yavaş yavaş kadrolar açıldıkça, başvurular da oldukça buraya gönderirler. Hayat Hastanesi de yakın bir zaman içinde açılacak” dedi.

Yılmaz: “Yeni devlet hastanesi hepimizi rahatlattı”

Sağlık Grup Başkanlığı’na yapılan ziyaretin ardından Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Ulvi Yılmaz’ı ziyaret eden AK Parti eski İl Genel Meclis Üyeleri burada da aynı temennilerini dile getirdi. Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Ulvi Yılmaz; “Bizde yapılan hizmetlerden ötürü sizlere teşekkür ediyoruz. Yeni devlet hastanemizle birlikte hem Silivri halkı, hem de personelimiz rahatladı. Çalışma istekleri arttı” dedi. Yılmaz, hastanenin içerisinde kullanılmak üzere alınan eşyaların hastanenin döner sermayesinden karşılandığını ve 4.1 trilyon harcandığını söyledi.
Eski devlet hastanesinin yıkılıp yerine ağız ve diş sağlığı polikliniği yapılması ile ilgili istekleri olduğunu ve bunu yazılı olarak aktardıklarını söyleyen Yılmaz, “Hastalarımızın ağız ve diş sorunlarına cevap veremiyoruz. Ağızla ilgili protezlerle ilgili aylar sonrasına randevu vermek zorunda kalıyoruz. Özellikle Avrupa yakasında bu büyük bir eksik” dedi.
Ayrıca Başhekim Ali Ulvi Yılmaz, eski devlet hastanesinde büyük bir sorun olan mahkûmlarla hastaların aynı poliklinikleri kullanmasına da çözüm bulduklarını söyleyerek “Cezaevinden gelenleri de, normal polikliniklerimizden ayırdık. Mahkumlara göre dizayn ettik. Birkaç tane mahkûm koluğu ve polikliniği yaptık. Doktorlarımız oraya inerek tedavi yapıyorlar. Oranın giriş çıkışı tamamen ayrı” şeklinde kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol