Silivri Facebook
banner88

AKÖRENLİLERE

SAADET HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR

Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci ve İlçe Yönetim  Kurulu Üyeleri, Akören Köyü’nü ziyaret etti. Mahalle ve Köy ziyaretleri programı kapsamında yapılan ziyarete Akörenliler büyük ilgi gösterdi.

Köy halkını ve esnafı gezen ilçe Başkanı Mahmut Hamdemirci ve yönetim kurulu üyeleri, halkın sorunlarını dinlediler , çözüm yollarını ve Saadet Partisi’nin işbaşına geldiğinde neler yapacağını aktardılar.

Daha sonra, ev ziyaretleriyle programa devam eden Saadet Partililer, üye çalışması yaptılar. Ziyaretler sırasında, 2014 Yerel seçimlerinin önemine değinen İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci: ‘‘Milletimize hizmet edecek kadrolar, Allah rızasından başka hiçbir şey gözetmeyen, hak, hukuk meselesinde Allah korkusuyla hareket eden, rüşvet ve yolsuzluğa geçit vermeyen Milli Görüş kadrolarıdır. Bunun için önümüzdeki yerel seçimler Saadet Partisi kadrolarının işbaşına gelmesi için büyük önem arz etmektedir.

Milletimizin artık mevcut denenmiş Siyasi Partilerden bıktığı ve bir arayış içerisinde olduğu aşikar. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Silivri Belediyesi’nde Ak Parti ve CHP denenmiştir. Yapılan hizmetler geçmiş dönem Milli Görüş hizmetleriyle karşılaştırıldığında koca bir hiç olarak karşımıza çıkmaktadır. Silivri Halkı kaliteli bir hizmete ve adil bir yönetime layıktır ve bunun adresi Saadet Partisi’dir. Bugün, burada Partimize gösterilen teveccüh ve destek bunun ispatıdır.’’ İfadelerine yer verdi. 10.12.2013

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol