Silivri Facebook
banner88

''Alkol Muayenesi'' İçin Değirmenci'nin Görüşlerini Aldık
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz günlerde yapılan CHP İlçe Örgüt toplantısında, Silivri Belediyesi eski Başkanı Selami Değirmenci’nin örgüt toplantısını eleştiren konuşmaları salonda tartışma yaratmış ve CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, Değirmenci’yi şov yapmakla suçlamıştı. Toplantının ardından basın mensuplarının sorunlarını yanıtlayan Yıldırım “Bundan sonra toplantılarda alkol muayenesi yapacağım.” demişti.
 
Konu ile ilgili görüştüğümüz Selami Değirmenci şunları söyledi;
 
“Kendisine yakıştıramadım”
Alkol lafını kendi üzerime almıyorum. Ciddi konuların konuşulacağı toplantılara nasıl gelinmesinin adabını bilen bir insanım. 25 yıldır politikanın içindeyim. Ama topluma karşı söyleyecek bir şeyi olmayan insanlar ancak bu tür konuşmalarla, başkalarına sataşmaya çalışıyorlar.
 
Belli ki Sayın İlçe Başkanımızın iş ortağı Faruk Uspak’ta o tarif ettiği kişilerden bir tanesiydi. Benim konuşmama alkış yapan bir vatandaşa yumruk attı. Kendisi de herhalde aynı durumdaydı. Son derece seviyesizce bir söz olduğunu düşünüyorum. Bir ilçe başkanına bu konuşmayı yakıştıramadım.
 
Gazeteci arkadaşların ifadelerine ve benim konuşmam üzerine de toplantıyı kapattığına göre, bu konuşmasıyla bana sataşıyor. Çünkü benden başka ona o şekilde eleştiri yapan olmadı. O zaman o sözü de bana söylüyor demektir. Bana söylemiyorsa da, bu güne kadar bunun düzeltmesini yapması gerekirdi. Yapmadığına göre kabul etmiş oluyor. Bu sözleri, seviyesinin ispatı olarak görüyorum.”
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol