Silivri Facebook
banner88

Altınkök'ün İddiası Yine Boş Çıktı.

Tüm bu açıklamalara rağmen, kararın belediye meclisinden geçtiği ısrarla iddia eden Selimpaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Altınkök, Turan ve Yağcıoğlu’nun konuşmalarını yalanlayarak “Bu karar meclisten geçti ve mülteci kampının Selimpaşa’ya yapılması konusunda Ahmet Yağcıoğlu evet oyu kullandı” dedi.

Melis AVCI

Gazetemizin dünkü sayısında sürmanşetten verdiğimiz haberimizde, Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi ile Turizm Meslek Lisesi karşısında bulunan 63.246 metrekarelik yeşil alana mülteci kampı yapılması istemine Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın karşı çıkarak “Bu projenin hayata geçmesine izin vermeyeceğiz” dediğini kamuoyuna duyurmuştuk. Başkan Turan, raporun Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda bekletildiğini ve meclisten geçmesinin mümkün olmadığını gazetemiz aracılığıyla açıklamıştı.

Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu’da başından beri karşısında olduğu mülteci kampı ile ilgili tüm belde halkının tepkisini dile getirerek “Rapor 6 aydır imar komisyonunda beklemede, bizi henüz gelen bir şey olmadı. Belediye meclisinden geçtiği anda gerekli itirazları yapacağız” demişti.
Tüm bu açıklamalara rağmen dün gazetemizi arayarak kararın meclisten geçtiğini iddia eden Selimpaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Altınkök “15 Aralık 2008 Pazartesi günü Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 45. maddesinde bu mülteci kampının Selimpaşa’ya yapılması görüşüldü ve meclise beldeyi temsilen katılan Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu’da evet oyu kullandı. Yağcıoğlu çifte standart yapıyor. Basın mensuplarına mülteci kampını istemediğini söyleyen Yağcıoğlu neden mecliste evet oyu kullandı?” şeklinde konuştu.

Karakaş: “Meclisten geçmedi”

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu Üyesi ve Başkan Vekili olan Metin Karakaş da gazetemize konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Komisyon raporunun meclisten geçmediğini altını çizerek söyleyen Karakaş “Mülteci kampı ile ilgili komisyon raporunun meclisten geçmedi. İmar Komisyonu’nda bekletilen rapor, bu hafta Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülecek. Bu kararın meclisten geçtiğine dair çıkan iddialar kesinlikle doğru değildir. Eğitim bölgesinin yanına yapılması istenen mülteci kampı ile ilgili raporu büyük bir ihtimalle meclisten geçmez” dedi.

ALTINKÖK’İN İDDİALARI YİNE BOŞ ÇIKTI

Daha önce de birçok kez Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu ile ilgili iddia ortaya atan ve iddiaları boş çıkan Selimpaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Altınkök’ün ortaya attığı iddia bu kez de boş çıktı. Altınkök’ün iddiaları İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyon Başkan Yardımcısı Metin Karakaş ile Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy kullanan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu tarafından yalanlandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol