Silivri Facebook
banner88

ALZHEIMER ŞENLİĞİ'NE BELEDİYE'DEN TAM DESTEK

Hava muhalefeti nedeni ile 26 Nisan’a ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı gösterilerinin hemen ardından, Klassis Golf Hotel’deki 3 Kuşak Bir Arada Alzheımer Şenliği Aktiviteleri’ne geçen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı, eşleri Esma Işıklar, Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Elif Uzun, Murat Yıldız, Cumhuriyet Halk Parti Kadın Kolları Başkanı Dilruba Önal, Cumhuriyet Halk Parti Belediye Meclis Üyeleri Cafer Bilgiç, Melih Yıldız, Şenel Yıldırım ve Cengiz Aksu’da yalnız bırakmadılar.

ALZHEIMER VAKFI BAŞKANI EKER’DEN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR


Alzheımer Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Engin Eker, destekleri ve katılımları için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkürlerini sundu.

BAŞKAN IŞIKLAR : SİLİVRİ’NİN ADINI TÜM AKTİVİTELERLE DUYURMAK İSTİYORUZ


3 Kuşak Bir Arada Alzheimer Şenlikleri’ne Silivri’den katılan aileleri tek tek dolaşarak sohbet eden Silivri Belediye Başkanı Işıklar, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Okulu öğrencileri ile yakından ilgilenerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, böyle projelere her zaman destek vereceklerini açıklarken şunları söyledi. “ Daha öncede söylemiştim.  Konu Silivri oldu mu, yer mekan bizler için hiç önemli değil. Bizler Silivri adına güzel olan, Silivri adına yakışan her türlü organizasyonun içerisinde bulunacağız ve destek vereceğiz. Bu tür aktivitelerle Silivri’nin adını bir Turizm merkezi, bir kongre turizm merkezi olarak duyurmak istiyoruz. Günümüzde insanlığın korkulu rüyası olan Alzheımer hastalığı hakkında halk eğitimi konulu toplantıya ve devamında şenlik adı altındaki aktivitilere Silivri Belediyesi olarak desteğimizi sonuna kadar verdik. 23 Nisan gösteri bölümünün bugüne ertelenmesi ile oldukça yoğun bir gün geçirmemize rağmen, yine de Alzheımer şenliklerine arkadaşlarımla birlikte katıldık. Konu sağlık olunca hepimiz her şeyi bir kenara bırakmalıyız” dedi. 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol