Silivri Facebook
banner88

ANIL ONUR KAMUOYUNA SESLENDİ...
Kamuoyuna duyurulur!

 

“Cumhuriyet’in ilanının 90. Yılını kutladığımız, onuru ve coşkusunu yaşadığımız bugünde siz Silivri kamuoyuna CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi aday adayı olduğumu açıklamak istiyorum.  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ümidim gençliktedir” sözünden sahiplendiğim sorumluluğu yerine getirebilmek adına çıktığım bu yolda, siz çok değerli Silivri halkının desteğine olan ihtiyacımı da ifade ediyorum. Tüm bunların yanında, cesaretimin bir diğer kaynağı da, gençlere verdiği önemi her defasında dile getirmekte olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur.

Geleceğin teminatı olarak gösterilen biz gençler, gerek ülke gerekse toplumsal olaylar karşısında tepkisiz kalmamalı, olaylara gerekli hassasiyeti göstermeliyiz.  Ülkemizin son dönemlerde içine çekilmek istendiği olumsuz şartları, hayata geçirilmeye çalışılan ve bir noktaya kadar uygulanan yanlış politikaları gören bir genç olarak bu yolda yürümeyi, hizmet odaklı çalışmalara imza atmayı kendime bir görev saymaktayım.

Tüm bunların neticesinde, tüm yasaklamalara karşın Cumhuriyet’in 90. Yılını kutladığımız böylesi coşkulu bir günde sizlere almış olduğum bu kararı açıklamak istedim. Evet, bir genç olarak bundan sonra Silivri’nin geleceğinde sizlerden aldığım güç ile söz sahibi olabilmek adına meclis üyesi aday adaylığımı açıklıyorum.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 90. Yılını kutluyor, başka Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve isimsiz kahramanlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum.”

Anıl ONUR

CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı

 

                                                                                  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol