Silivri Facebook
banner88

Arsa satışı yargıya taşındı!

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Belediye Meclisi’nin belediyeye ait 3 arsayı satışa çıkarmasını yargıya taşıma kararı aldığını açıkladı. AK Parti Grubu adına konuşan Silivri Belediye Meclis Üyesi Metin Karakaş, uygulamanın Silivri Belediyesi adına prestij kaybı olduğunu, gelecek adına da kaygı verici olduğunu belirtti.

MUHALEFET OLARAK YARDIMCI OLMAK İSTİYORUZ!


AK Parti Silivri Belediye Meclis Grubu adına konuşan AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Metin Karakaş, “Biz Silivri Belediye Meclisi’nin AK Partili muhalefet üyeleri olarak Silivri Belediye Meclisi’ne yardımcı olmayı arzuluyoruz. Bizim iktidar dönemimizde hiç bir iş oldu bittiye getirilmeden, başta özellikle muhalefet meclis üyeleri olmak üzere detaylı bilgi akışı sağlanarak gerçekleştirilmiştir. Seçim döneminde kamuoyuna şeffaf belediyecilik sözü veren bugünün sözüm ona sosyal demokrat başkanı, ne kadar sosyal demokrat olduğunu arsa satışında ortaya koydu. Biz samimiyetle yardımcı olmak istiyoruz ama yerel iktidarın oldu bittiye getiren uygulamalarını da kabul etmeyeceğiz. Silivri Belediye Meclisi’nde CHP’li üyeler tarafından kabul edilen arsa satışlarının iptalini yargıya taşıyacağız” dedi.

SİLİVRİ BELEDİYESİ, TÜRKİYE BELEDİYECİLİK TARİHİNE GEÇTİ


Silivri Belediyesi’nin arsa satışı ile Türkiye belediyecilik tarihine geçtiğini belirten Metin Karakaş, “Silivri Belediyesi’nin yeni dönemde daha göreve gelir gelmez arsa satması, Türkiye’de belediyecilik tarihinde bir ilktir. Bunun ne siyasi, ne de ekonomik bir mantığı yoktur. Siyaseten yöneticisi hangi siyasi görüşten olursa olsun halkın belediyenin saygınlık ve güvenine açılan bir kangren yarası, ekonomik olarak da mal satarak mirasyedi bir anlayışı göstermektedir. Bu mantık Silivri’ye yakışmıyor.” şeklinde konuştu.
 
SOSYAL DEMOKRAT YANINI GÖRMEK İSTİYORUZ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı taşıdığı kimliğe uygun hareket etmeye davet eden Metin Karakaş, “Sayın Özcan Işıklar’ın seçim dönemi iddia ettiği sosyal demokrat yanını belediye başkanı olduktan sonra da görmek istiyoruz. Buradan CHP’li Belediye Meclis Üyesi kardeşlerimize de seslenmek istiyorum. Hiçbir siyasi ve sosyal konum, hukuktan üstün değildir. Belde belediyelerinin mevcut yapısını korumasını kabul etmek, yasaya muhalefettir. Belde belediyelerini ancak şube olarak değerlendirebilirsiniz ama mevcut yapısını aynen muhafaza eden karara imza atan CHP’li Meclis Üyeleri zamanı geldiğinde kamuoyu ve hukuk önünde hesap verecektir.!” şeklinde konuştu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol