Silivri Facebook
banner88

ATATÜRK'Ü SEVİYORSAN HİZMET EDECEKSİN!

ATATÜRK’Ü SEVİYORSAN 

HİZMET EDECEKSİN!

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, birlik ve beraberlik içinde seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Muharrem EREN Başkanlığındaki Muhtarlar Derneği üyeleri ile  Silivri Öğretmenevi’nde yapılan sabah kahvaltısına AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, eski  İlçe Başkanı Metin Karakaş,  Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları katıldı. Programda, Silivri’nin sorunları ve çözümleri üzerine değerlendirmeler yapılırken, AK Parti’nin yerel seçim çalışmaları konuşuldu.

MUHTARLARIMIZ BİZİM BAŞ TACIMIZDIR

Açılış konuşmasında muhtarların çok değerli olduğunu ve hizmet noktasında birlikte hareket etmenin önemini belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Muhtarlarımız bizim baş tacımız. Silivri’miz için de çok kıymetliler. Köylerimizde, yollarla, etkinliklerle, İl Özel İdaresi eli ile yapılan çalışmalarla çok yol aldık. Yeter mi diye soracak olursak, tabii ki yetmez. Türkiye olarak umutları olan, hayalleri olan bir ülkeye dönüştük. Sorunlarımız elbette olacaktır. Fakat bizim çözüm için buradayız. Çözüm için sizlerleyiz. Biz sizler için varız. AK Parti olarak insan devlet için değil, devlet insan için vardır düsturunu benimsedik” dedi.

AK PARTİ ZAMANINDA SİLİVRİ’NİN VİZYONU DEĞİŞTİ

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, AK Parti döneminde Türkiye’nin vizyonunu değiştiğini vurgulayarak; “Türkiye AK Parti ile birlikte, sağlıkta, ekonomide, eğitimde yaşam seviyesini arttırmıştır. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türk milletinin derdini kendi derdi gibi görmüştür. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Kadir Topbaş, İstanbul’da mega projeler yapmış ve İstanbul’u dünya şehirleri arasında zirvelere taşımıştır. Silivri, Hüseyin Turan döneminde, vatandaşlarımıza yakışır hizmetlerle tanışmıştır. Silivri’nin son 5 yılına baktığımızda esnafımızın kan ağladığını görüyoruz.  İnsanlar iş sahası bulamadıkları için başka kentlere gidiyorlar. Silivri’de istihdam alanı yok. Trafik, ulaşım, eğitim alanlarında sorunlar yaşanıyor. Biz bütün bunları çözmek için geliyoruz. Hizmet üretmek ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için geliyoruz. Bu yolda siz değerli muhtarlarımızın da desteğini bekliyoruz. El birliği içinde çalışarak, Silivri’yi kalkındıracağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

TARİH YAZDIK CÜMLESİNİ HANGİ YÜZLE SÖYLÜYORLAR?

Muhtarlarla yapılan kahvaltıya katılarak destek veren İstanbul Milletvekilimiz Tülay Kaynarca “ Silivri’nin 2009’da kanserojen içeren alt yapıdan temizlenmiş bir alt yapımız vardı. Biz bütün enerjimizi köylerimize, beldelerimize vererek Silivri’nin kalitesini arttırmak için çalıştık. Bugün yerel seçimlere baktığımızda işi siyasileştirmeye çalıştıklarını görüyorum. İnsanlara korku politikasını aşılamaya çalışıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk; “Vatanını en çok seven ona en çok hizmet edendir” demiştir. Seviyorsan hizmet edeceksin. Değer veriyorsan, onun ilkelerini önüne alıp çalışacaksın. Köylere gittikleri zaman verdikleri sözleri ne kadar tuttuklarını sorgulamak lazım. Bunu söyleyemedikleri için genel politikadan girmeye çalışıyorlar. Köylüyü kalkındıracak ve Silivri’yi tanıtacak projeler üretmek gerekir. Bunu da yapabilecek olan sistem Adalet ve Kalkınma Partisi’nde var” dedi. Kahvaltı programı Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren’in ve muhtarlarımızın köy ve mahallelerin sorunlarından bahsetmesiyle devam etti. Sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltı, programa katılan değerli muhtarlarımızla çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol