Silivri Facebook
banner88

AVCILAR VE BALKAN GÖÇMENLERİ BİR ARADA...

AVCILAR VE BALKAN GÖÇMENLERİ DERNEKLERİ BİR ARADA

 

            AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Silivri’de bulunan STK’larla gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantılarına devam etti. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın makamında gerçekleşen davette bu kez iki dernek bir arada ağırlandı. Silivri Avcılar Derneği ve Balkan Göçmenleri Derneği ile bir araya gelinen toplantıda, İlçe Başkanı Metin Karakaş’a İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik ederken, Silivri Avcılar Derneği Başkanı Yaşar Kovan ve Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Seyfi Yıldız dernek yöneticileri ile birlikte katıldılar.

            Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Metin Karakaş STK’ları teşkilat binalarında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında Silivri ile ilgili yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi. Genel siyasetinde konu olduğu toplantıda Karakaş ‘’Toplumumuz demokratikleşmesi ile paralel STK’larında önemi artacaktır. Sizler toplum değerlerinin muhafaza edilesin de önemli değerlersiniz’’ dedi.

            Daha sonra söz alan Silivri Avcılar Derneği Başkanı Yaşar Kovan Dernek Lokallilerinin Boğluca Deresi ıslah çalışmalarından dolayı istimlak edilmesiyle yeni dernek lokali arayışları içinde olduklarını belirterek kendilerine yeni bir bina için yer gösterilmediğini söyledi. AK parti Silivri ilçe Başkanı Metin Karakaş’ta yeni dernek lokali için kendilerine yardımcı olunacağının sözünü vererek avlanma bölgelerinde de atış alanları ve yürüyüş yolları oluşturarak Silivrili avcıların hizmetine sunacaklarını belirtti.

            Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Seyfi Yıldız’da aynı zamanda Bulgaristan vatandaşı da olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da oy kullanacağı Bulgaristan genel seçimleri hakkında bilgi verdi.

            Sıcak sohbetlerin yaşandığı toplantı daha sonra soru cevap şeklinde devam ederek son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol