Silivri Facebook
banner88

Başkan Işıklar Değirmenköy'den Start Aldı
 
İlk olarak Değirmenköy’ü ziyaret eden Başkan Işıklar, sorunları ve eksikleri yerinde tespit ederek tamamlanması için ilgili birimlere talimat verdi.
 
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar belde belediyelerinin kapanmasıyla mahalle statüsüne geçen, Silivri’nin yeni hizmet alanlarında çalışmalara başladı. Değirmenköy’den start alan Başkan Işıklar, Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir ve Ayhan Otlatıcı ile birlikte Değirmenköy’ün sorunlarını ve eksiklerini yerinde tespit etti.
 
CHP Silivri İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı Değirmenköy ziyaretinde, belediye binası, mahallede bulunan eğitim ve sağlık kurumları, kapalı ve açık Pazar yeri, yeşil alanlar ziyaret edilerek ileriye dönük uygulanacak projelerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Değirmenköy’ün sorunları, istekleri ve eksiklerini tek tek not alan Başkan Işıklar, çalışmalara başlaması için ilgili birimlere talimat verdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekip arkadaşları, mahallede bulunan esnaflar ile köy kahvelerine yaptıkları ziyaretin ardından Değirmenköy’den ayrıldı.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol