Silivri Facebook
banner88

Başkan Turan basınla buluştu
 
Kaynak:Değişim Gazetesi
 
Turan : “Silivri’yi en güzel şekilde tanıtmaya devam edeceğiz.”
 
Toplandıra Hüseyin turan durum değerlendirmesinde bulunarak her yol geleneksel olarak düzenlediğimiz Yoğurt Festivalimiz yaklaşıyor. Festivalin en güzel şekilde geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Çevre köy ve beldelerden de vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde geleceğini tahmin ediyorum. Geçtiğimiz günlerde TRT 1’in Silivri’mizden yaptığı canlı yayınlarda ilçemizi tanıtmak açısından bize güzel bir fırsat oldu.
 
İnsanlar ekranlardan Silivri ismini duydukça burayı daha iyi tanıyor. Konu ile ilgili aldığımız tepkiler olumlu yönde. Bu çalışmalarımız devam edecek. Silivri’yi en güzel şekilde tanıtmaya devam edeceğiz.
 
Turan:” İnsanlar Silivri’nin girişinde hatıra fotoğrafı çektiriyor.”
 
Silivri’nin girişinde yapılan yeni şelaleyi hakkında fikirlerini söyleyen Turan “Artık Silivri’ye girişte güzel bir görüntü oluştu. Önceden Silivri’mizin girişinde bodur ağaçlar vardı. Biliyorsunuz bunlar güzel bir görüntü katmıyordu. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün de çalışmalarıyla yeşil alan çalışmamızı ve çevre düzenlememizi yaptık. İnsanlar artık Silivri’nin girişindeki şelalemizde hatıra fotoğrafı çektiriyorlar. Yerel basın kararlı gözüküyor Toplantı yerel basının AKP’yi boykot eden eylemlerinin görüşülmesiyle devam etti.
 
Bilindiği üzere basın mensupları geçtiğimiz günlerde AKP tarafından çağırılan bir toplantıda fotoğraf alındıktan sonra dışarı çıkarılmışlardı. Bunu boykot eden yerel basın mensupları da AKP’nin tutumunu değiştirmediği sürece haber girmeye ara vermişlerdi. Konunun gündeme gelmesiyle basın mensupları toplantı sırasında Başkan Turanın araya girmesini istemediklerini ifade ettiler.
 
Bunun üzerine açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Halit Girgin “Biz elmanın iki yarısı gibiyiz. Ben o günkü özrümü burada da yinelemek istiyorum. Bir yanlış anlaşılma oldu. Bundan sonra gönderilen basın bültenleri takip edilecektir. ” Dedi. Basın mensupları konu ile ilgili ilçe başkanından ayrıca bir değerlendirme istemeleri ile bir sonuca bağlanamadan son buldu. Haber:
 
Haber:Müge CESUR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol