Silivri Facebook
banner88

Başkan Turan, belde ilköğretim okulları'nda

Haber MERKEZİ

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, eğitim destek turlarına belde okullarını da eklediler. Gümüşyaka Hacı Ahmet Saliha Ölçer İlköğretim Okulu ile Belde Eğitim yuvalarına ziyaretlere başlayan Başkan Turan “Sizler, bizler için çok değerlisiniz. İlçe okullarımızın ardından sizleri de ziyaret ediyoruz, diğer belde okullarımızı da ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Turan söz aldı, söz verdi

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları eğitime ayrı bir önem verdikleri için 2 yıldır gerçekleştirdikleri okul ziyaretlerine yeni eğitim-öğretim döneminde de aralıksız devam ederken, beldelerde de okul ziyaretlerine başladı. Başkan Turan, beldelerdeki ilk ziyaretini Gümüşyaka Hacı Ahmet Saliha Ölçer İlköğretim Okulu’na gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Gümüşyaka Belde Belediye Başkanı Hüseyin Agu, Okul Müdürü Mehmet Şenel’le birlikte Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ı kapıda karşılarken, Başkan Turan’ı AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Atasoy ve Silivri Belediye Başkan Danışmanı Sancak Dolar yalnız bırakmadılar. Ziyaret sırasında öğrencilere seslenen Başkan Turan “Sizler bizler için çok değerlisiniz. İlçe okullarımızın ardından sizleri de ziyaret ediyoruz, diğer belde okullarımızı da ziyaret etmeye devam edeceğiz. Yalnız sizden bir söz istiyorum. Öğretmenlerinizi dinleyeceğinize ve derslerinize çok çalışacağınıza dair bana söz verirseniz, ben de öğretmenlerinizin sizler adına isteyeceği her şeyi yapacağıma söz vereceğim” dedi. Başkan Turan’ın konuşması “söz” ifadeleri ve alkışlar ile kesildi.

Başkan Turan’a çiçek

Ziyaret sırasında Gümüşyaka Hacı Ahmet Saliha Ölçer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a çiçek takdim edildi. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, daha sonra okul yöneticileri ve Okul Aile Birliği yöneticileri ile öğretmenler odasında bir araya gelerek değerlendirmede bulundu. Toplantı sırasında öğretmenler “Sayın başkan, sizlerin merkez okullarına yaptıklarınızı biliyoruz. İnanıyoruz ki bizlere de aynı desteği vereceksiniz” diyerek, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a olan güvenlerini dile getirdiler.

Tokatlılar Derneği’ne sürpriz ziyaret

Gümüşyaka Hacı Ahmet Saliha Ölçer İlköğretim Okulu’nu ziyaretinin ardından Gümüşyaka Tokatlılar Derneği’ne geçen Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları daha sonra esnaf ziyaretleri ile Gümüşyaka’dan ayrıldılar. Tokatlılar Derneği’nde bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Tura, “Bayram programında yine burada idim. Fakat bayramlaşamadığımız büyüklerimiz, arkadaşlarımız var. Bu nedenle bir kez daha gelme ihtiyacı hissettim. Örf ve adetlerimizi yaşatmalıyız. Avrupa devletleri bizim en çok aile yapımızı örnek alırlar.” dedi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol