Silivri Facebook
banner88

Başkan yardımcısı kadroları oluşuyor

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, çalışma ekibini oluşturmayı sürdürüyor. Yılmaz Kandemir ve Elif Uzun’un kesinleşen başkan yardımcılığından sonra, CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım’ın da memur kadrosuna atanarak, başkan yardımcılığı görevine getirileceği öğrenildi. Bakanlıktan memur kadrosuna atanmasının talep edildiği öğrenilen Yıldırım’ın, CHP Silivri İlçe Başkanlığı görevinden henüz istifa etmediği ve Silivri Belediyesi’nde de başkan yardımcısı olarak göreve başlamadığı bildirildi.

Yıldız ve Has işçi kadrosunda mı yer alacak?

 

 
Silivri’nin artan nüfusuna bağlı olarak belediye de 6 belediye başkan yardımcısının görev yapacağı öğrenilirken, bu isimlerden birinin Murat Yıldız, diğerinin de Mehmet Has olarak kesinleştiği iddia ediliyor. Sadece Abdullah Yıldırım’ın memur kadrosunda yer alması için ataması belenirken, Murat Yıldız ve Mehmet Has’ın işçi kadrosunda gösterilerek başkan yardımcılığı görevine alınması bekleniyor. Şuan da 5 tane başkan yardımcısının kesinleştiği öğrenilirken, 6. başkan yardımcısının kim olacağı merak konusu oldu.

İmza yetkileri Kandemir, Uzun ve Yıldırım’da olacak!

Başkan yardımcıları içerisinde, sadece meclis üyeliğiyle göreve gelen Yılmaz Kandemir ve Elif Uzun ile bakanlıktan memur olarak atanacak olan Abdullah Yıldırım’ın imza yetkileri olacak.
Bunun dışında ayrıca Silivri Belediyesi Başkan Koordinatörü Zafer Ercan’ın görevine aynı şekilde devam ettiği, Başkan Işıklar’ın isteği sonucu odasını değiştirerek eski Başkan Danışmanı Sancak Dolar’ın odasına yerleştiği öğrenildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol