Silivri Facebook
banner88

BBP SİLİVRİ İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN SERT TEPKİ...

BBP SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI LİCE’DE TÜRK BAYRAĞININ İNDİRİLMESİNE SERT TEPKİ

İlçe Başkanı Zafer Erel, Diyarbakır-Lice'deki 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın bahçesine girilerek bayrağımızın indirilmesine sert tepki gösterdi.

İlçe Başkanımız Zafer Erel yazılı açıklamasında şunları söyledi:

 

"Bu menfur olay okul bahçesinde, sağlık ocağında ya da herhangi bir Sivil Toplum Örgütünün bahçesinde gerçekleşmiyor. Bizatihi bu ülkenin güvenliğini sağlamakla görevli askeriyenin bahçesinde gerçekleşiyor.  Evet eşkıya eşkıyalığını, hain hainliğini, bölücü bölücülüğünü dünde yaptı, bugünde yapıyor,  yarında yapacak. Peki orada nöbet tutan askerler, onların üstleri egemenliğimize,  bağımsızlığımıza karşı yapılan bu menfur saldırıya niye karşılık vermediler de müsaade ettiler? 

 

MİLYONLARCA ŞEHİDİ BİZ BU BAYRAK DÜŞMESİN DİYE VERMEDİK Mİ?

 

 Milletimizin her bir ferdini onlarca şehit gelmişçesine üzen bu kahpeliğe nasıl müsaade edildi.  “Ay Yıldızlı Al  Bayrağımız” ülkemizin ve milletimizin namusu,  egemenliğimizin ta kendisi değil midir? Buna  şehâdeti de göze alarak asla müsaade edilmemeliydi. Buna müsaade eden ve bu hadiseyi görmezden gelenleri , buna sessiz kalanları, tabii ki başta bunu yapanları bu millet asla unutmayacak ve affetmeyecektir.  Milletimizin onurunu kıran bu elim hadiseyi gerçekleştirenler ve gerçekleşmesine müsaade edenler mutlaka hak ettikleri cezayı almalıdır. 

 

PKK  İLE PAZARLIK VE MÜZAKERE SÜRECİ YÜRÜTÜCÜLERİ İSTİFA ETMELİDİR.

 

Batıda şedid ve agresif, doğuda çözüm süreci  illeti yüzünden aldıkları talimatlarla 3 maymunu oynayan mülki amirleri, güvenlik güçlerini sevk ve idare eden, müzakere ve pazarlık süreci yürütücüleri (ki, hükümet etmede niyetinden emin olunamayan kişiler  olarak tarif edilmişlerdi) derhal bu görevlerinden uzaklaştırılmalı, onların yerine samimi ve gerçekçi metotlarla terörle mücadele edecek ve devlet yönetmede niyetinden emin kadrolar getirilmelidir.

 

Şehit cenazesi gelmiyor, PKK geri çekilecek, silah bırakacak diyerek pazarlık ve müzakerelerini meşrulaştırmaya çalışan,  bunun milli bir proje olduğuna kendileri dahi inanmayanları samimi olmaya, PKK’nın dağa çocuk ve eleman çıkarmasına göz yummamaya, Bingöl- Diyarbakır karayolu başta olmak üzere bölgede teröristlerce kapatılan yolları açmaya, KCK asayiş timlerini bertaraf etmeye, PKK’nın finans kaynaklarından olan ekili afyon tarlalarını imha etmeye, velhasıl bölgeyi terörizm ve terör unsurlarından temizlemeye,  milleten sakladıkları gerçekleri  millete açıklamaya, birilerinin dayatmasıyla, tavsiyesiyle oturdukları pazarlık masasından kalkmaya, eğer bunları yapamıyorlarsa gereğine binaen  istifaya davet ediyoruz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol