Silivri Facebook
banner88

B.ÇAVUŞLU'YA ÇOK ÖNEMLİ YATIRIM...

 B.ÇAVUŞLU’YA BİYOLOJİK ARITMA                                 

                                              

                Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı B.çavuşlu Mahallesinde kahvaltılı toplantı düzenledi. AK PARTİ Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri yapılan toplantıda hazır bulundu. Kahvaltılı toplantıya İlçe Başkanı Karakaş’ın özel davetiyle İSKİ Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Sert’te ekibiyle beraber katılarak B.Çavuşlularla buluştu.

            Toplantının ana konusu B.Çavuşluya yapılacak olan biyolojik arıtma tesisi oldu. Toplantı İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın konuşmasıyla başladı. B.Çavuşlu’ya İSKİ tarafından yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan bahseden Karakaş mevcut sorunların konuşulup çözümlerine dair kararları birlikte vermek için buradayız diyerek B. Çavuşlu’nun geleceğini birlikte inşa edileceğinin vurgusunu yaptı. Nüfusunun artacağı hesap edilen B. Çavuşlu Mahallesi’nin karşılaşacağı problemler düşünülerek alt yapı yatırımları dahilinde biyolojik arıtma tesisinin yapımına karar verildiğini söyledi.

           

Toplantının devamında söz alan İSKİ Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Sert B. Çavuşluya yapılacak olan biyolojik arıtma tesisinden bahsetti. Tesisin yapılacağı yerde dahil olmak üzere vatandaşların kafalarına takılan soruları da cevaplandırdı. Mahallenin rahatsız edici bir kokuya maruz kalıp kalmayacağı ile ilgili bir soru üzerine Daire Başkanı Sert onlarca örneğinin İstanbul’un çeşitli bölgelerinde var olduğunu, biyolojik arıtma tesisinin mevcut tesislerde de olduğu gibi kesinlikle böyle bir soruna yol açmayacağını söyledi. Toplantının amacının B.Çavuşlu’da yaşayan vatandaşlarla konu hakkında istişare etmek olduğuna da vurgu yaptı.

            Daha sonra AK Parti’li heyet ve vatandaşlar tesisin yapılacağı yere geçerek görüşmelere burada devam ettiler. AK PARTİ ilçe Başkanı Metin Karakaş vatandaşlarla yapılan görüşme sonrasında planların değiştirilerek tesisin yerinin dahi değiştirilebileceğinin bilgisini verdi. Toplantının sonunda mahalle adına bir heyet oluşturulup özellikle tesislerin rahatsızlık verici bir koku yaymadığını ve nasıl çalıştığını görmek üzere, yapımı tamamlanarak faaliyet gösteren bir biyolojik arıtma tesisine, yerinde görmek amacıyla götürülmesi kararı verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol