Silivri Facebook
banner88

Bektaş : ''Hayal aleminde geziyorlar''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Yaklaşan yerel seçimler öncesi genel bir durum değerlendirmesi yapan DSP Silivri İlçe Başkanı Yakup Bektaş, muhalefeti sert bir dille eleştirdi. Seçimlerde birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Bektaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
 
“Hayal aleminde geziyorlar”
“Silivri’de seçim alınması için her halükarda CHP ile DSP’nin birleşmesi gerektiğini savunuyorum. ‘Birlikte hareket etmeyelim’ diyen arkadaşlar, hayal aleminde geziyor. Bundan kim ne çıkarmak istiyorsa çıkarsın. Ben burada her halükarda onlara öyle bir balta vururum ki, hepsini topaç gibi döndürürüm.
 
Bize geri dönüp, şöyle ya da böyle yapalım demediler. Ancak onların genel başkanı ya da il başkanı ‘Biz bu seçimi tek başına alacağız’ diyorsa Allah yollarını rast getirsin. AKP’nin ekmeğine çift taraflı kaymak süreriz. Biz burada o tabuyu yıkardık ama burada ki arkadaşlar hala diretiyor.”
 
Bektaş konuşmasına şu sözlerle devam etti
“Bizim adayımız var ama biz DSP olarak Silivri Belediyesi’ni alırız diyemiyoruz. CHP olarak biz alırız diyorlarsa saygı duyuyorum. Zaman her şeyin ilacı, dereden daha çok sular geçecek. Benim 3 tane adayım var, delegem var ama söylemlerimiz hep aynı, DSP olarak şuan biz ‘Silivri’yi % 100 alırız’ diyemeyiz. CHP’de diyemez. Çünkü diğer partiler bölecek, herkes seçime girecek. Karşıda AKP var. AKP’yi Silivri’de bitirebilmek için, birlik ve beraberlik olması lazım. Kendilerini kurultaya endekslediler. Kurultayda dağılma olursa ne yapacaklar?”
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol