Silivri Facebook
banner88

Bizde Popülizm Yok...

Akören’de konuşan AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, “Bizde popülizm yok, bizde hizmet var, hizmet için gece gündüz çalışan bir ekip var” dedi.
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güzenge, AK Parti Silivri Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, önceki akşam Kurfalı ve Bekirli’nin ardından Akören Köyü’ne misafir oldu. Akören’e yapılan hizmetler için teşekkür eden, hizmet beklentilerini ileten muhtar Mustafa Gül, “Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır” dedi.

FARKLI ZİHNİYET UZANTILARI
Zamanında Genç Parti’nin bile Akören’de 1. parti çıktığını belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Reklamlarla, konserlerle oy isteyen ve burada 1. olan Genç Parti, bu köye ne verdi? Biz seçimden seçime oy istemek için gelenlerden değiliz. Silivri’de CHP için çoluğundan çocuğundan fedakarlık yapan insanlar listelere bile alınmadı. Cezaevinden insanları, size temsilci olmaya layık gördüler. Bunlar farklı zihniyetlerin uzantıları. Bu bir zihniyet meselesidir. Bu işler sizi temsil etmeyen ithal adaylarla iş yapma dönemi değildir. Şimdi herkesin taşın altına elini koymasını, içimizden bir kardeşimize destek vermesini diliyoruz” dedi. 

ALDIĞIMIZ HER GÖREVİ BAŞARIYLA YAPTIK
2002’de aldıkları iktidarı güven ve istikrarla sürdürdüklerini belirten AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, “Aldığımız her görevi başarıyla yaptık. Birileri reklamlarında “600 TL vereceğim” diyor ama seçim beyannamesinde “Evin gelirini 600 TL’ye yükselteceğim” diye yazıyor. Söz verdikleri cümlelere ve yazdıkları beyannamelere, aradaki farka çok dikkat edin. Bizi birileri gibi popülizm yapmıyoruz. Bizde popülizm yok, bizde hizmet var, hizmet için gece gündüz çalışan bir ekip var. Silivri’de yaşayan, seçildikten sonra da burada yaşayacak bir kardeşiniz olarak sizden destek istiyorum” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol