Silivri Facebook
banner88

''Bu sahtekarlar yüzünden siyaseti bırakacağım''
 
Melis AVCI- Müge Cesur
 
CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, son günlerde kulislerde çalkalanan CHP’nin Silivri Belediye Başkanı Adayı’nın açıklandığı yönündeki söylentilere, ateş püskürdü. Yıldırım kulaktan kulağa konuşulan bu dedikodulara sert yanıt verdi. Kendilerine resmi bir açıklamanın kesinlikle gelmediğini söyleyen Başkan Yıldırım, bu tür dedikoduları bazı kişilerin kendilerini ön plana çıkarmak için ortaya attığını söyledi.
 
“Kimse bu söylentilere inanmasın”
 
Ortaya çıkan söylentilerin tümünün yalan olduğunu söyleyen Yıldırım“Sağda solda konuşulanlara kimse inanmasın. Bunların hepsi dedikodudan ibarettir. Çok ayıp, çok aşağılık uydurmalar yapılıyor. Kimse bu tür söylentilere inanmasın.
 
Hiçbir şekilde söz verilmiş, yukarıdan belirlenmiş bir şey yok. Kamuoyunu yanıltmak ve yanlış yöne çekmek adına bunları kim yapıyorsa, bu kendilerini ön plana çıkarmaktan başka bir şey değil. Yarın bir gün aday açıklandığı zaman bu kişilerin yüzü kızarmayacak mı? Bugüne kadar kızarmadığına göre bundan sonrada kızarmayacak. Benim kamuoyundan ricam bu tür yalanlara inanmasınlar.
 
Resmi bir açıklama olmadıktan sonra herkes kendini bir adım önde görebilir. Kişisel ilişkileri, geçmişteki ve bundan sonraki ilişkilerine güvenip de kimse adaylığını ilan edemez. Bu dedikoduları da yapanları biliyorum. Yarın bir gün yalanları ortaya çıkarsa suratına tükürürüm. Hoş zaten onlarda suratta kalmadı” şeklinde konuştu.
 
“Siyaseti bırakacağım”
 
Bir buçuk yıl sonra yapılacak kongrenin ardından ilçe başkanlığı görevini bırakacağını söyleyen Yıldırım “1,5 yıl sonra kesinlikle siyaseti bırakıyorum. Zaten bu bana göre değil, mecbur kaldım ilçe başkanı oldum. Ama bu kadar yüzsüz insanlarla uğraşamam Çok sahtekâr insanlar var. Bunu yapabilmem için yüzsüzlerle yüzüz olmam lazım, Ben yapamıyorum. İlçe başkanlığından da siyasetten de ayrılıp, kendi işime gücüme bakacağım.
 
Ne kadar dürüst ne kadar namuslu ne kadar iyi yapmaya çalışırsan çalış yok. Herkes bir taraftan bir şeyler yapmaya çalışıyor. Daha düne kadar küfrettikleri insanları bugün baş tacı yapıyorlar. Daha dün arkasından konuştukları insanların bugün önünde el pençe divan duruyorlar. Bu kadar karaktersizliklerle ben bu işi yapamam. Siyaset gerçekten güzel yapılırsa seviyeli yapılırsa siyasettir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol