Silivri Facebook
banner88

BU SOFRALAR BİRİLERİNİN UYKULARINI KAÇIRIYOR...

GAZİTEPE VE KADIKÖY İFTARINA YOĞUN KATILIM

 

İBB tarafından düzenlenen sokak iftarları kapsamında Silivri Gazitepe ve Kadıköy Mahallelerinde düzenlenen iftarlara yaklaşık  1 500 vatandaş katıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır’ın da katıldığı iftar programlarında birlik, berberlik ve kardeşlik duyguları hakimdi. İki mahallede bir den yapılan iftar programı nedeni ile  milletvekili Kaçır ve ilçe başkanı Karakaş, Kadıköy’de oruçlarını açacak boş sandalye bulmayınca oruçlarını köy kahvesinde açtılar. Gazitepe Mahalle Başkanı İdris Batan ve Kadıköy Mahalle Başkanı Ahmet Süren mahallelerinde düzenlenen iftar yemeklerinden dolayı İBB Başkanı Kadir Topbaş’a ve İlçe Başkanı Metin Karakaş’a teşekkür eden birer  konuşma yaptılar.

 

KÖYLÜNÜN DE ŞEHİRLİNİN DE OYU BİR OLDU

 

İlk olarak Gazitepe Mahallesinde düzenlenen iftara katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Gazitepe mahallesi sakinlerine İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın selamlarını ileterek başladığı konuşmasında, “ Gazitepe mahallemizde ilk kez gerçekleştirdiğimiz iftar sofralarımızı doldurarak, birlik ve beraberliğini kurulan bu gönül sofralarında bir kez daha gösteren sizlere çok teşekkür ediyorum. Gazitepe bu gün, doğalgazı ile, yolları ile bir çok hizmetten faydalanıyor. Daha da fazlasını hak ediyor. Biz zamanlar birileri, ‘çobanın oyu ile profesörün oyu aynı mı olur? Köylünün oyu ile şehirlinin oyu aynı mı olur? Diyenlere Başbakanımız en güzel cevabı verdi. Artık köylerimizde belediye başkanını, meclis üyesini seçebilecek. Biz meydanlarda polisi taşlamak için değil, ortalığı yakıp yıkıp millete devlete zarar vermek için değil,biz bu meydanlarda birlik ve beraberliğimizi şanlı bayrağımızın altında göstermek için toplanıyoruz.” dedi.

 

KADIKÖY’DE SOFRALAR DOLDU TAŞTI

 

Gazitepe iftarının ardından Kadıköy’e geçen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, bura yaptığı konuşmada, Ramazan ayının bereketi, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularına değindi. Konuşmasında Kadıköy’e yapılan hizmetlere de değinen Karakaş, “ Ben size 10 yıl önce buraya doğalgaz getireceğim desem, yollarınızı yapacağım desem inanır mıydınız? Bakın bunların hepsi oldu. Daha da fazlasını yağacağız inşallah. Şimdi yeni bir fitne çıkarmışlar, Kavaklı- Kadıköy arası yapılmayacak diye. Onlara inanmayın arkadaşlar. En kısa zamanda bu yola da, İnceiz yolunu da yapacağız. Bizim işimiz size hizmet etmek. Ben tekrar bu meydanları, bu sofraları doldurarak bizleri onurlandıran siz değerli Kadıköylülere çok teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum.” dedi. Başkan Karakaş ile beraber, milletvekili Kaçır, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri Kadıköy’de kurulan sofralarda yer kalmadığı için gecikmeli olarak iftarını açmak zorunda kaldı.

 

KAÇIR “ BU SOFRALAR BİRİLERİNİN UYKULARINI KAÇIRIYOR”

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatından sorumlu, İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, Gazitepe ve Kadıköy mahallelerinde yaptığı konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajlarına değindi. Ülke gündemi ve genel siyasetten de bahseden Kaçır, “  Bu ülkede, 3. Köprüyü, 3. Hava limanını, Kanal İstanbul projesini istemeyen, 3-5 ağacı bahane ederek ortalığı yakıp yıkanlara bizler oturduğumuz bu gönül sofralarında en güzel cevabı veriyoruz. Bu birlik ve beraberliği gören, bizleri bir birine düşüremeyen, bütün oyunları bozulan birilerinin geceleri uykuları kaçıyor. Birlik rahmet vardır, bereket vardır, güç kuvvet vardır.  Biz istiyoruz ki Türkiye’nin her yerinde bu birlik ve beraberlik sofraları kurulsun.  Bir çok Avrupa ülkesi ekonomik krizle boğuşurken, çok şükür bizim ülkemize çok da sıkıntı olmadı. Artık bir çok Avrupa ülkesinin ekonomisinden daha güçlüyüz.” Dedi. Milletvekili Kaçır, konuşmasını gönül sofralarını katılanlara teşekkür ederek tamamladı.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol