Silivri Facebook
banner88

BÜYÜK RUMELİ BALKAN BULUŞMASI...

3.  Büyük Rumeli Balkan Buluşması’na davet

 

Esnaf ve Derneklerden Sorumlu CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Ali Çeşmeci, CHP Silivri İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdiği ziyarette, 3. Büyük Balkan Buluşması’na davet çıkardı.

 

CHP Silivri İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunan Esnaf ve Derneklerden Sorumlu CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Ali Çeşmeci, 17 Kasım 2012 Cumartesi günü Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu’nda saat 19:00’da gerçekleşecek olan 3. Büyük Rumeli Balkan Buluşması’na davetiye çıkarttı. Çeşmeci, katılımın ücretsiz olduğu organizasyonda Silivrilileri aralarında görmekten mutluluk duyacağını ifade etti.

 

AYRINTILI BİLGİ CHP İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ALINABİLECEK

 

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, katılımın ücretsiz olduğu 3. Büyük Rumeli Balkan Buluşması’na katılmak isteyen Silivrili vatandaşların konuyla ilgili olarak ilçe binasından ayrıntılı bilgi alabileceklerini söyledi.

 

SÜRPRİZ SANATÇILAR VE MEHTER GÖSTERİSİ

 

Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu’nda 17 Kasım 2012 tarihinde halka açık olarak gerçekleşecek olan 3. Büyük Rumeli Balkan Buluşması’nda Enes Begoviç, Grup Akşam Sefası, Lindita Hakaj ve Grup Corona, Mehter ve Folklor gösterileriyle sürpriz sanatçılar sahne alacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol