Silivri Facebook
banner88

ÇELTİKLİ BAYANLAR SIRAYA GİRDİ...

Çeltikli bayanların rozetleri Öner’den

        

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları haftalık toplantısında, İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Arzu Öner, partiye yeni katılan Çeltik’li bayanlara rozetlerini taktı.

 

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları güncel konuların ele alınarak değerlendirmelerin yapıldığı haftalık toplantısını dün gerçekleştirdi. Mahalle ziyaretlerinde partiye üye olmak istediğini belirten Çeltik’li bayanlara rozetleri İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Arzu Öner tarafından takıldı. Öner’e İl kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Şahanım Meter, Gülizar Bektaş ve Semra yarım Silivri ziyaretinde eşlik eden isimler oldu.

 

KAÇAR: HERGÜN BÜYÜYEREK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

 

            Toplantıda konuşan Silivri İlçe Kadın Kolu Başkanı Nazan Kaçar konuyla ilgili olarak, “Daha önce gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretlerinde arkadaşlarımız aramıza katılmak istediklerini bize söylediler. Bugün burada partiye katılımlarını gerçekleştiriyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. CHP olarak her geçen gün daha da büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan İl Kadın Kolu Başkanım Arzu Öner ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız Şahanım Meter ve Semra Yarım’a da teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol