Silivri Facebook
banner88

CHP Gençlik Kollarından açıklama geldi
 
Gerçeği yansıtmayan davetiyeler şu şekilde yer almaktadır;
 
AKP Gençlik Kolları imzalı gazetelere servis edilen,” CHP’ nin mi Belediyenin mi zabıtası” adlı haberde geçen konu tamamen asılsız ve kocaman bir yalandır. Bahsi geçen davetiyeleri Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyemiz Şeref Can AYATA ve Coşkun Kamer DENİZ  dağıtmışlar, zabıtadan bu anlamda bir destek almaları da mümkün değildir.
 
Aynı gün Silivri Belediyesi Zabıta personelinin dağıttığı davetiyeler Silivri Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun düzenlediği bir etkinliğin davetiyesidir. Kaldiki CHP li gençler kamu imkanlarının siyasal anlamda kullanılmasına karşı 5 yıldır bir mücadele içinde olmuş defalarca bu konuda basın açıklamalarıyla gerekli tepkilerini ortaya koymuştur.
 
5 yıldır belediyenin imkanlarını eşe dosta dağıtan, gençlik kollarına çay bahçeleri veren bir zihniyet, yalan ve iftiralarıyla kamuoyunu yanıltmaya çalışsalarda, kamuoyu bu tip haberlere itibar etmeyecektir.
 
5 yıldır iktidarda kalıpta Silivri’de herhangi bir etkinlik düzenleyemeyen AKP gençlik kolları, başarısızlığını Cumhuriyet Halk Partisine saldırarak örtbas etmeye çalışmamalıdır.
 
Silivri’de artık bir dönem kapanmış yeni bir dönem başlamıştır. Değişim ve gelişim CHP gençlik kollarının katkılarıyla devam edecektir. 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol