Silivri Facebook
banner88

CHP  İlçe Başkanı Muharrem Aydoğan'ın tepki gösterdiği isimler bir kez daha onaylandı.

CHP’DE İLÇENİN İSTEDİĞİ OLMADI

CHP Merkez Yönetim Kurulu’nun onaylayıp ilçeye gönderdiği 15 kişilik yönetim kurulundan 4 isim ilçenin bilgisi dışında listede yer aldığı için tepki görmüştü. Bunun üzerine girişimde bulunarak dört ismin değiştirilmesini MYK’ dan talep eden CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydoğan’ın isteği gerçekleşmedi.


CHP’de Muharrem Aydoğan’ın ilçe başkanlığına atanmasının ardından merakla beklenen liste 10 Haziran 2009 tarihli MYK toplantısında netleşti. Daha önce listenin 11 kişiden oluşmasından dolayı MYK’na 11 kişilik bir yönetim sunan İlçe Başkanı Muharrem Aydoğan kendisinin göndermiş olduğu listeye 4 kişi daha ilave edildiğini görünce tepki gösterdi.
Muharrem Aydoğan’ın gönderdiği listede Muharrem Aydoğan,  Ayfer Köylü, Nazan Kaçar, Nuray Koçer, Bahri Esen, Selahattin Arı, Ender Ersözlü, Nurettin Dağlı, Latif Aydın, Ramazan Öztürk ve Nimet Zengin yer alıyordu.
Listeye bunun dışında CHP’de ilçe başkanlığı için adı geçen belediye meclisi eski üyesi Hüseyin Şahin,  Zafer Bıyıklı ( Gümüşyaka ) , Mümin Koçoğlu ( Selimpaşa ) ve Hakan Tan ilave edilerek liste 15 e çıkarıldıktan sonra CHP MYK’da onaylanarak 10 Haziran günü karar altına alındı.
DÖRT İSME BÜYÜK TEPKİ
CHP İlçe Yönetimi’nin 15 kişi olarak onaylanıp ilçeye gelmesi CHP’de şok etkisi yarattı. CHP İlçe eski Başkanı Abdullah Yıldırım başta olmak üzere mevcut İlçe Başkanı Muharrem Eren’in ilçeden habersiz listeye 4 isim eklenmesine büyük tepki gösterdiği belirtiliyor. Özellikle Hüseyin Şahin, Zafer Bıyıklı ve Mümin Koçoğlu’nun başkan aday adaylığı sürecinde Silivri Belediyesi eski Başkanı Selami Değirmenci’nin yanında yer almış olması dikkat çekici. Bunun dışında listeye ilave edilen isim Hakan Tan’ın ilçede önemli bir geçmişi bulunmuyor.
DEĞİRMENCİ SÖYLENTİLERİ YALANLADI
Silivri Belediyesi eski Başkanı Selami Değirmenci Silivri’de bu konuda ortaya atılan söylentileri yalanlayarak şunları söyledi; Benim listeye hiçbir şekilde müdahalem olmadı. Dört arkadaşımızın daha listeye ilave edildiğini duydum. Bunun da birilerinin müdahalesinden çok beldelerin mahalle olmasından dolayı nüfus artışından kaynaklanan tüzük gereği yönetimin 15 çıkarılma ihtiyacından yapıldığını düşünüyorum. Hüseyin Şahin arkadaşımız ilçe başkanlığına aday olduğundan dolayı onun ismi ile diğer arkadaşların isimleri listeye ilave edilmiştir diye düşünüyorum.
CHP İLÇE YÖNETİMİNİN İSTEĞİ KABUL GÖRMEDİ
CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydoğan MYK’dan kendilerine gönderilen listeye tepki göstermenin yanı sıra bu dört ismin değiştirilmesi için girişimde bulundu. Aydoğan’ın dört ismi çıkartıp oluşturduğu 15 kişilik yeni liste geçtiğimiz hafta Çarşamba günü MYK’da gündeme geldi. MYK CHP Silivri İlçe Başkanı Muharrem Aydoğan’ın ilk listede kendilerinin bilgisi dışında yazılan  4 kişi çıkarıp, ilçe teşkilatının uygun gördüğü 4 kişi  ilave ederek gönderdiği listeyi değil de ilk gönderilen listenin geçerli olduğunu kabul edince, CHP Silivri İlçe Başkanı Muharrem Aydoğan’ın isteği gerçekleşmedi. A.Refik BEK


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol