Silivri Facebook
banner88

CHP İlçe Başkanı Selami Değirmenci...

CUMHURİYET HALK PARTİSİ
   SİLİVRİ İLÇE BAŞKANLIĞI


1 MAYIS EMEĞİN BAYRAMINI KUTLAMAK ÜZERE TAKSİMDE BULUŞUYORUZ

 İlçe Yönetim Kurulumuz, İlçe kadın Kollarımız, İlçe Gençlik Kollarımız ve emeğe saygı duyan herkesimden katılımcılarımızla birlikte 1 mayıs ‘ta Taksim’ de olacağız.

CHP İstanbul İl Başkanlığımızın öncülüğünde  Saat : 09.00 ‘da Şişhane meydanında buluşmak için Cumartesi günü saat : 08.00 ‘de İlçe Binamızdan hareket edilecektir. Katılmak isteyenlerin partimizin 0212 727 21 20 no.lu telefona isim bildirmelerini rica ederiz.

 

Tarih: 01.MAYIS.2010 Cumartesi
Saat : 08.00 (hareket saati )
Yer   : CHP PARTİ BİNASI ( toplanma yeri)
Bilgi : 0212 727 21 20

CHP SİLİVRİ İLÇE BAŞKANLIĞI MAYIS AYI
 ÖRGÜT TOPLANTISI


 İlçe Başkanlığımız tarafından her ayın ilk Salı günü 
“ ÖRGÜT KONUŞUYOR” adı altında düzenlediğimiz Mayıs Ayı Örgüt Toplantımız 04.Mayıs.2010 Salı günü Saat : 20.30’da Ünsal Düğün Salonunda gerçekleştirilecektir.

 Yerel yönetimlerimizle örgütümüzü bir araya getirdiğimiz, yapılan çalışmalar, projelerimiz, genel siyaset ve yerel yönetimin çalışmaları ile ilgili bilgi verdiğimiz, vatandaşlarımızın istek, dilek ve şikâyetlerini yüz yüze iletebileceği ve örgüt önünde tartışabileceği bir zemin hazırladığımız toplantımıza Sayın Belediye Başkanımız Özcan IŞIKLAR, Belediye meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyelerimiz de katılarak, bizlerle birlikte olacaktır.
 Her zaman gücünü arkamızda hissettiğimiz örgütümüzle Mayıs ayında da birlikte olmak üzere tüm partililerimizi bekliyoruz.

 


Tarih : 04.Mayıs.2010 Salı
Saat  : 20.30
Yer    : Ünsal Düğün Salonu

 


 BAHARIN MÜJDECİSİ
HIDRELLEZ ETKİNLİNDE BULUŞALIM
Bu bahar başka bahar…
Her baharın yüreğimize başka başka umutlar ektiği bu günde;  yüreği barış, sevgi, hoşgörü ile atan tüm halkımızla umutlarımızı, sevgi ve hoşgörümüzü paylaşmak istiyoruz.

Geleneklerimizde önemli bir yer tutan, baharın müjdecisi Hıdrellez’i kutlamak üzere İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen etkinlikte birlikte olmak dileğiyle tüm halkımızı bekliyoruz…

 

Tarih      : 05.Mayıs.2010
Saat       : 19.00
Yer         : Roman Mahallesi
Hareket : Parti Binamızdan Toplu olarak yürüyerek.
İLÇE GENÇLİK KOLLARINDAN
DENİZ GEZMİŞ ve ARKADAŞLARINI ANMA ETKİNLİĞİ

 Deniz GEZMİŞ, Hüseyin İNAN, Yusuf ASLAN………
6 Mayıs 1972 ..  Ölümlerinin 38. Yılı…
İlçe Gençlik Kollarımızın düzenlemiş oldukları etkinlikle 3 Mayıs 2010 Pazartesi günü Saat :20.00 de Parti binamızda anılacaktır.
Anma etkinliğimize Konuşmacı olarak,
Sayın Mustafa YALÇINER,
Sayın Gürbüz ÇAPAN katılacaklardır.

Parti binamızda düzenlediğimiz anma etkinliğine katılımınızı bekliyoruz.

 

Tarih: 03.Mayıs.2010
Saat  : 20.00
Yer    : İlçe Merkezi

İLÇE KADIN KOLLARINDAN
ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

 

Her Yıl Mayıs Ayının 2. Pazar günü kutlanan Anneler Gününde İlçe Kadın ve Gençlik Kollarımız 8 Mayıs 2010 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programla bölgemizdeki Huzurevleri, şehit aileleri ve mahallelerimizde bulunan en yaşlı anneleri ziyaret ederek, bu özel günde yanlarında olacak, sunacakları hediyelerle günlerini kutlayacaklardır.

HIDRELLEZ   ( BAHARA MERHABA ) PİKNİĞİ

 
İlçe Başkanlığımız tarafından baharın gelişini hep birlikte kutlamak, kaynaşmayı sağlamak, sevgi ve hoşgörüyü paylaşmak adına 09.Mayıs.2010 Pazar günü Büyükçavuşlu piknik alanında Hıdrellez Pikniği düzenlenecektir.

Birlik ve beraberlik içinde güzel bir gün yaşanması dileği ile düzenlenen pikniğe ulaşım partimizce sağlanacaktır. Ayrıca kendi aracıyla gelmek isteyenlerde katılabilirler. Partimiz tarafından hazırlanacak yiyecek ve içecekler ikram edilecektir. Katılan vatandaşlarımızda kendi yiyeceklerini yanlarında getirebilirler. Ulaşım konusunda sayı tespit etmek amacıyla, katılmak isteyenlerin partimizin 0212 727 21 20 no.lu telefonuna kayıt yaptırmalarını rica ederiz.

 

 


Tarih : 09.Mayıs.2010 Pazar
Saat  :  11.00   ( Hareket saati)
Yer    : Büyükçavuşlu Piknik alanı

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol