Silivri Facebook
banner88

CHP Kadın Kolları Çalmadık Kapı Bırakmıyor...


"HER AİLEYE AYDA EN AZ 600 TL!"
CHP İlçe Kadın Kolları, Alibey Mahallesi'ndeki ziyaretlerine dün de devam etti. Kapı kapı gezerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türk halkına 41 sözünü anlatan CHP'li kadınlar, özellikle Aile Sigortası projesi üzerinde duruyor.
Silivri'de sokak sokak dolaşan ve çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan CHP Silivri İlçe Kadın Kolları üyeleri, Alibey Mahallesi'ndeki ziyaretlerine dün de devam etti. CHP Belediye Meclis Üyesi Tülay Sinkıl, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Onur ve ilçe yöneticileri, Silivri Belediye Başkanı’nın  eşi Esma Işıklar ve partili kadınlardan oluşan grup, önceki gün başladıkları Alibey Mahallesi turlarına devam ederken, kapı kapı, ev ev dolaşarak CHP'nin seçim programını ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerini Silivri halkına anlatıyor.
Özellikle "Aile Sigortası" konusunda Silivri halkına bilgiler veren CHP'li kadınlar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan olacağı CHP iktidarında, her aileye ayda en az 600 TL verileceğini, bu paranın kadının banka hesabına yatırılacağını belirtirken, aynı zamanda her doğacak çocuğa mama ve bebek bezi yardımında bulunulacağını, askerlik süresinin kısalacağını, üniversite harçlarının kaldırılacağını, kamuda taşeron işçi çalıştırılmasına son verilerek tüm işçilerin kamuya bağlı olacağını, intibak yasası ile emeklilerin sorunlarının çözüleceğini ve tüm esnaflara devlet yardımı yapılacağını içeren, "41 Söz" ü tek tek Silivri halkına anlatıyor.

"CHP iktidarında Türkiye rahat bir nefes alacak." diyen CHP'li kadınlar, Alibey Mahallesi'ndeki ziyaretlerini bugün de sürdürerek, yarından itibaren yeni mahallelere geçecekler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol