Silivri Facebook
banner88

CHP Önce Küpünü DOlduruyor

Haber MERKEZİ

Seçimlere bir yıl kala CHP’liler tarafından ortaya atılan “Bizim adayımız 6 ay önceden belirlenecek “ iddiası tamamen asılsız çıktı. CHP’de aday adaylığı için başvuru yapan isimler süre daraldıkça girişimlerini de hızlandırmaya devam ediyorlar.
 
Dün Ankara’da toplanan CHP Parti Meclisi toplantısına bu gün ve yarın da devam edecek. Parti meclisindeki gündem tabiî ki yerel seçimler. Üç gün süren parti meclisi toplantısının ardından da CHP’nin Silivri belediye başkanı adayının açıklanması beklenmiyor.

CHP İL TEŞKİLATINA PARA YAĞACAK

CHP’de önce aday adaylığı süresi uzatıldı. Daha sonra ise CHP İl Örgütü tarafından düzenlenen gecenin tarihi 25 Ocak tarihine kaydırıldı. CHP İl Örgütü tarafından düzenlenen yemek için satılan biletlerin fiyatı 1000 Türk Lirası. Ak Parti karşısında ana muhalefet partisi konumun da olan CHP’ de aday adaylığı için yoğun bir talep gözlendiğini tespit eden CHP İl Örgütü bunu iyi değerlendiriyor. İl Örgütü tarafından düzenlenen gecenin ay sonuna kaydırarak, adaylık müracaatlarının uzatılmasından sonra aday adaylarına bilet satışının yoğunlaşması CHP İl Örgütü’nün öncelikli olarak harmanda küpünü doldurmaya yönelik bir girişim olarak değerlendirildi.
 
İstanbul’daki tüm ilçelerdeki belediye başkanı aday adaylarını ve belediye meclisi ile il genel meclisine aday olacak isimleri alt alta koyduğunuz zaman 1000 YTL den satılan biletlerden elde edilecek gelirde hiç küçümsenmeyecek bir rakama ulaşacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol