Silivri Facebook
banner88

CHP Silivri İlçe Başkanı Yıldırım : ''Yönetim olarak aldığımız bir karardı''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Dün Silivri belediye başkanı aday adayları Selami Değirmenci ve Mümin Tuğlu’nun Silivri Muhtarlar Derneği’ne yaptığı ziyarete, CHP Silivri İlçe Yönetimi katılmadı. Konu ile ilgili görüştüğümüz CHP Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım şunları söyledi:
 
“Bunları ayrıntı olarak görüyorum ve gereksiz buluyorum. Bir açıklama getirmekte zorunlu oldu. Çünkü bu konu hakkında Sayın Mümin Tuğlu’nun açıklamaları var. Bize telefon etti ve muhtarlar derneğine gideceklerini ve bizimde orada olmamızı arzu ettiklerini söylediler. Zaten randevu almış ve gitmişler. Sonrada iş olsun diye ‘bizim böyle bir düşüncemiz var’ diye bizi arıyorlar. Nezaketen önceden aranarak, böyle bir düşünceleri olduğu söylenir. Emrivaki yapılaması, hoş değil. Ayrıca aday adaylarının yaptığı her konuşmada her ziyarette ilçe başkanı da yanında olacak diye de bir şart yok. Onlar parti için çalışıyorlar, kendileri için çalışıyorlar. Bunda her hangi bir sıkıntımız, düşünce ayrılığımız yok.
 
Ama gönül isterdi ki emrivaki değil, daha önceden haber verilsin. Ben bu konuyu yönetim kurulundaki arkadaşlarıma sormak zorundaydım. Zaten o gün yönetim kurulu toplantımız vardı. Yönetimdeki arkadaşlarımız, birazda İl Genel Meclis Üyemiz Ertuğrul beyin, bütün hafta mesaisinin İstanbul’da olması dolayısıyla ziyaretin ertelenmesini istediler. Muhtarlar Derneği’ne gittiğimizde yanımızda İl Genel Meclis üyemizin de olması gerekir.
 
Onun da muhtarlarla paylaşacak birtakım konuları vardır. Bu yönetim olarak aldığımız bir karardı. Biz olaya böyle bakıyoruz ama arkadaşlarımız kendilerini anlatma derdindeler. Gidebilirler ama ilçe yönetiminin beldelerde yaptığı programa ne derece uydukları ortada. Bundan sonra yapacağımız programlara uymalarını diliyorum. İlçe yönetimimizin belirlediği programlara uyarlarsa, arzulanan birlik beraberlik bir tek bu şekilde doğar.
 
Umarım önümüzdeki günlerde bu olaylar tekrarlanmaz. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. CHP için çalışıyoruz. AKP zihniyetinin son verilmesini yürekten istiyoruz. Başka hiçbir şansımız, hiçbir lüksümüz yok. Ne olursa olsun seçimleri alacağız. Ben herkese eşit mesafede olduğumu söylemiştim. Ama benim bu iyi niyetime rağmen bu böyle görünmedi ve algılanmadı. Ama inanıyorum ki ilerde güzel günler göreceğiz. Benim kendi düşüncelerimden en ufak bir sapma yok bir tereddüdüm yok. CHP başarısı için yürüyorum tek amacım da bu.”
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol