Silivri Facebook
banner88

CHP SİLİVRİ: KAMUOYUNA DUYURU...

 

KAMUOYUNUN DİKKATİNE

 

Silivri çarşı merkezinde bulunan Piri Mehmet Paşa Camii ve Şadırvanı’nın restorasyonuna ilişkin basında yer alan haberlerde, konuya ilişkin önerinin tek taraflı olarak AKP’li İl Genel Meclis Üyeleri Halit Girgin ve Osman Turan’dan geldiği ifade edilmiş olup konu siyasi bir malzeme haline getirilmiştir. Oysaki CHP’li İl Genel Meclis Üyelerimiz Şerif Sezen, Gürcan Albayrak ve Bahattin Kıroğlu tarafından da aynı konuya ilişkin önerge 06.03.2012 tarihinde İl Genel Meclisi Başkanlığı’na sunulmuş olup, Genel Sekreterliğe havale edilmiş ve 22.03.2012 tarihinde de Yatırım Daire Başkanlığı kararı ile planlamaya alınmıştır.

Her kim olursa olsun, bizler için önemli olan Silivri’ye bir şeyler yapılması, yatırımların gelmesi ve halkın mutluluğudur. Bu anlayış içerisinde hareket eden Cumhuriyet Halk Partisi olarak izlediğimiz siyasi yolda, konuya ilişkin basında çıkan haberlerin tek taraflı olarak kamuoyuna aktarılması bizleri üzmüştür. AKP Silivri İlçe Başkanlığı tarafından basına servis edildiği anlaşılan haberde, bizlerin bu konudaki çalışmaları yok sayılarak, sadece kendilerine pay çıkartılmış olması bir bakıma kamuoyunun da yanlış bilgilendirilmesine neden olmaktadır.

Partimizin çok değerli İl Genel Meclis Üyeleri tarafından yukarıda da belirttiğimiz şekilde gerekli girişimler yapılmış, sonuna kadar takip edilerek neticeye ulaşılmasında büyük emek harcanmıştır. Bu anlamda kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesinin önüne geçmek adına iş bu açıklama tarafımızdan yapılmış olup takdiri kamuoyuna bırakılmıştır.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol