Silivri Facebook
banner88

CHP SİLİVRİSPOR'U DİNLEDİ...

Silivrispor’dan CHP’ye ziyaret

 

Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan Atun, dün CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Tuğlu, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade ederken, altyapılara gereken önemin verilmesi durumunda daha az maliyetlerle de başarılı sonuçlar alınabileceğine dikkat çekti.

 

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, dün Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan Atun, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Gençoğlu, Recep Karaköy ve Erkan Karabina’yı makamında ağırladı. CHP Silivri İlçe Başkan Yardımcıları Turgut Saygın, Cengiz Ağpur, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Şahin, Cem Çakır ve Ali Tonta da ziyarette hazır buluna isimler oldu.

 

ATUN: GELECEK SEZON İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

            Ziyarette konuşan Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan Atun, önemli bir sorumluluk üstlendiklerinin bilinci içerisinde olduklarını ifade ettiği konuşmasında, “Silivrispor’un geçmiş yıllarda olduğu gibi, önümüzdeki sezonda da yine halkımızın gururu olacağı bir noktaya taşımak için çalışmalarımız sürüyor. Gereken noktalara transferlerimiz olacak. Tüm bunların yanında şunu çok iyi biliyoruz ki, ilçemizde spor yapan gençler için bir hedef belirleme anlamı da taşıyor 3. Lig’de mücadele veren Silivrispor. Gençlerimiz gerek altyapı da gerekse diğer kulüpler de oynarken, 3. Lig’de yer alabilmenin azmiyle ve kararlılığıyla hedef belirleyebilmekteler” dedi.

 

TUĞLU: ALTYAPIYA VERİLEN ÖNEM, AZ MALİYETLE DE BAŞARIYI GETİRİR

 

            Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, altyapıya verilecek önemin daha az maliyetlerle başarıyı getirebileceğine dikkat çekti. Tuğlu, “İlçemizdeki gençlerin sporla buluşup, spor ahlakını alması toplumsal yaşamın en önemli gereksinimlerinden bir tanesi. Kötü alışkanlıklar yerine spor yapan gençlerimizin ve buna destek veren herkesin parti olarak yanında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda ilçemizin güzide spor kulübü olan Silivrispor ile de bizlere yaşattığı mutluluklardan dolayı gurur duymaktayız. Maliyetlere baktığımızda artık amatör ile profesyonellik arasında çok fark olmadığını görüyoruz. Ben altyapılara gereken önemin verilmesi durumunda bu başarıların daha uygun maliyetlerle de yakalanabileceği düşüncesindeyim” dedi.

 

KULÜP FLAMASI HEDİYE EDİLDİ

 

            Ziyaret, Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’ya kulüp flamasının hediye edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol