Silivri Facebook
banner88

Chp'de Aydoğan gün sayıyor

Mevcut yönetim tarafından İstanbul İl Teşkilatı’na gönderilen Muharrem Aydoğan başkanlığındaki listenin onaylanıp gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Silivri CHP’de Abdullah Yıldırım’dan boşalan ilçe başkanlığı için kulisler ve çalışmalar devam ederken mevcut yönetim tarafından Muharrem Eren başkanlığında oluşturulup İstanbul İl Teşkilatı’na gönderilen listenin onaylanıp gelmesine CHP’liler kesin gözü ile bakıyor.
Geçtiğimiz dönem Ak Parti’ye kaptırılan belediyeyi tekrar geri alan ve CHP’nin oyunu bu seçimlerde yüzde olarak büyük ölçüde arttıran mevcut yönetimin ilçe başkanı olarak görmek istediği Muharrem Aydoğan’ın ismi mevcut ilçe başkanları arasında en şanslı konumda bulunuyor.
CHP’de Silivri İlçe Başkanlığı için İstanbul İl Başkanlığı’na ismi ve listesi gönderilen Muharrem Aydoğan dışında  Av. Ünal Doğrul , Hüseyin Şahin , Erdoğan Ataç’ın da isimleri geçiyor. CHP içerisindeki muhalif kanat Muharrem Aydoğan’ın ve listesinin yaklaşık üç haftadır onaylanıp gelmemesini “ Aydoğan’a genel merkez  Sıçak bakmıyor “ şeklinde yorumluyorlar.
Muharrem Aydoğan ve listesinin onaylanıp geleceğini savunan CHP’lilerin diğer kanadı ise sürenin uzamasını Aydoğan ile ilgisi olmadığını İstanbul’un 14 ilçesinde yeni atamaların yapılacağını bazı ilçelerdeki sıkıntılardan dolayıda Silivri’nin de beklediğini belirtiyorlar. Mevcut yönetime göre İstanbul’daki diğer ilçelerdeki sorunların aşılmasının ardından 14 ilçenin ataması genel merkez tarafından yapılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol