Silivri Facebook
banner88

CHP'de bayram havası

Kurban bayramı nedeniyle CHP ilçe örgütü bayram boyunca ziyaretlerini sürdürdü. Aday adayları köy ve beldelere geziler düzenleyerek halkla bayramlaştı.
Kurban Bayramı CHP’lilerin de bir arada kurban bayramlaşmalarına sebep oldu. CHP İlçe örgütü bayramın ilk günü Öğretmen Evine ziyaretlere başlarken aday adayları da bayram boyunca köy ve beldeleri dolaşarak halkla bayramlaştı.
Bayramın ilk günü CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, aday adayları ve ilçe örgütü Öğretmen Evinde bayramlaşma törenine katıldı.

Aday adayları köy ve beldeleri gezdi


CHP belediye başkan aday adayı Selami Değirmenci bayramın 2,3 ve 4. günlerinde beldeleri ziyaret etti. Ayrıca ildeki bayramlaşma törenlerine de katılan Değirmenci kahvelerde vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.
CHP belediye başkan aday adayı Yılmaz Kandemir’de dün köy ve beldeleri dolaşarak halkla bayramlaştı. Kandemir’le birlikte diğer aday adaylarıŞerif Sezen ve Ertuğrul Yavuzcan’da esnaflarla sohbet ederek kahvelerde bayram ziyaretlerini sürdürdü. Selimpaşa, Ortaköy, Kavaklı ve Kadıköy’ü ziyaret eden CHP’liler daha sonra Yavuz Çengel’in seçim irtibat bürosuna gitti. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol