Silivri Facebook
banner88

CHP'DE COŞKULU BAYRAM MESAİSİ...

 

CHP’de coşkulu bayram mesaisi

 

CHP Silivri İlçe Örgütü’nde Kurban Bayramı’nın ikinci günü parti binasında gerçekleşen kutlama programının ardından Silivri Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları ve parti mensupları, İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun öncülüğünde halkla biraraya gelerek günün coşkusuna ortak oldular.

 

CUMHURİYET Halk Partisi İlçe Örgütü’nde Kurban Bayramı’nın ikinci günü gerçekleşen kutlama programında 2014 Yerel Seçimleri öncesinde Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan Özcan Işıklar, Selami Değirmenci, Abdullah Yıldırım, Hüseyin Şahin, Meclis Üyesi Aday Adayları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları ve parti mensupları biraraya gelerek 2014 Yerel seçimleri öncesinde birlik ve beraberliklerini sergilediler. Daha sonra İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun öncülüğünde sahaya inen partililer Silivri merkez de halk ve esnafla bayramlaştılar.

 

HALKIN İLGİSİ MEMNUN ETTİ

 

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen ziyaretlerde sırasıyla çarşı meydanı, sahil ve Çorlu Durağı güzergâhı takip edildi. Uğranmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan partililere halk yoğun ilgi ve sevgi gösterilerinde bulunarak desteğini sergiledi.

 

HARÇLIKLAR BAŞKANDAN

 

Ziyaretlerde Silivri Belediye Başkanı ve aynı zamanda Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Işıklar, bayramlaşmak için etrafını saran ve ilgi gösteren çocuklara bayram harçlığı vererek gönüllerini hoş tuttu.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol