Silivri Facebook
banner88

CHP'Lİ ADAY ADAYLARI PAZARDA DESTEK ARADI...

CHP aday adayları meydanlarda

 

CHP Silivri İlçe Örgütü, 2014 yerel seçimleri öncesinde aday adaylarıyla birlikte Pazar yerindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek arayışlarını sürdürdü.

 

 

CUMHURİYET Halk Partisi’nin Belediye Başkan aday adayı Özcan Işıklar ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları, İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun öncülüğünde Pazar yerindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 2014 yerel seçimleri öncesinde destek arayışlarını ifade ettiler. İlçe Yönetim Kurulu’nun da eksiksiz olarak eşlik ettiği ziyarette vatandaşların yoğun ilgisi partilileri mutlu etti.

 

STANTLARI ZİYARET ETTİLER

           

            CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Işıklar ve Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayları, İlçe Kadın Kolları tarafından Pazar yerinde  iki noktada açılan stantları da ziyaret ederek vatandaşlardan destek beklentilerini dile getirdiler.

 

HALKTAN YOĞUN İLGİ

 

            Silivri merkezde Pazar yeri ziyaretlerinde bulunan CHP Silivri İlçe Örgütü aday adaylarına halkın yoğun ilgisi partilileri mutlu ederken bir vatandaşa da rozet takıldı.

 

BAŞKAN IŞIKLAR VATANDAŞIN SESİNE KULAK VERDİ

 

            2014 yerel seçimlerinde CHP’nin Belediye Başkan Aday Adayı olan ve halen Silivri Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Özcan Işıklar’a da vatandaşlar ve esnaf tarafından büyük ilgi gösterildi. Işıklar burada halkın şikâyet ve taleplerini dinleyerek en kısa sürede çözümü için gerekli talimatları verdi.

 
 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol