Silivri Facebook
banner88

CHP'li Albayrak ve Sezen'den birlik kararı

Melis AVCI

CHP İl Genel Meclis Üyeleri Gürcan Albayrak ve Şerif Sezen, dün Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ne ziyarette bulundu. Silivri’nin tüm köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Albayrak ve Sezen, muhtarlarla birlikte hareket etmek istediklerini dile getirdi.

“Bizleri siz yönlendireceksiniz”

İl Genel Meclis Üyesi Gürcan Albayrak, muhtarlara ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Bu zamana kadar geçmişte oy veren vermeyen kim olursa olsun herkesin görüşüne saygı duyuyoruz. Bizler sizlerin sayesinde bu göreve geldik. Bunda sonra A parti, B parti, C parti yok. Bundan sonra sadece ve sadece Silivri var. Silivri’nin beldeleri var köyleri var. Silivri’mize geçmişte görev yapmış hizmet getirmiş ağabeylerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde bundan sonra Silivri’mize neler yapabiliriz sizlerle birlikte beraber olacağız ve sorunların ihtiyaçların üstesinden hep birlikte geleceğiz. İl Genelde 20 tane komisyonumuz var. Gurup başkanımız sağlık komisyonunda görev alacak kişi doktor imar komisyonunda görev alacak kişi mimar ya da mühendis olmalı. Bizlerde kendi konumuz ve ilçemizin konumuna uygun olarak tarım, orman ve hayvancılık la ilgili gerekli yerlerde görev almak için müracaatlarımızı yaptık. Önümüzde ki günlerde müracaatlarımız nasıl değerlendirilecek onu bilemiyoruz. Komisyonlara girer miyiz girmez miyiz şu an kesin bir şey yok. Yine Cuma günü İl Genel Meclisi’nde yapılan toplantıda AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin ağabeyimiz bölgemizden sorumlu Daimi Encümen Üyesi seçildi. Halit Girgin ile birlikte bu saatten sonra bölgemizde neler yapabiliriz halkımıza nasıl yardımcı olabiliriz diye o şekilde çalışacağız. Bu saatten sonra önemli olan ilçemiz için neler yapabilirizdir. Toplantılarınız ve tüm muhtarların bir arada olabilmesi için sizlere bir bina sözümüz vardı. Onunla ilgili de çalışmalarımız olacak ve o sözümüzü de yerine getireceğiz. Bizler siz muhtarlarımızla sürekli dayanışma içinde olacağız. Sizlerde en ufak bir şeyde bizleri aramaktan çekinmeyin. Her ne kadar il genelde AK Parti çoğunlukta olsa da bizler bütün İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızla halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermek için diyalog halinde olacağız. Siz Muhtarlarımızdan da bizleri yönlendirmenizi istiyoruz. Sizler bizi yönlendireceksiniz ki bizler de mecliste ihtiyaçlarımızı dillendirelim.  Gerekirse hep birlikte gideceğiz ve gurup başkanımızla görüşeceğiz.”

“Birlikte çalışmak bizi de mutlu eder”

Muhtarlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Bizler kırsal kesimde yaşayan halkımızın sorunlarını sıkıntılarını sizlere ulaştıracağız. Taleplerimizle ilgili de gerekli ihtiyaçlar dosya halinde sizlere verilecek. Bizlerde sizlere bu konuda destek olacağız. Bizlerle dayanışma içinde olmanızdan dolayı çok memnunuz. Sizlerin aracılığıyla halkımızın sorunlarını ihtiyaçlarını giderebilirsek bundan son derece mutluluk duyarız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol