Silivri Facebook
banner88

CHP'Lİ KADINLAR HALKIN YANINDA...

CHP’li kadınlar halkın yanında

        

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları, yaklaşmakta olan 2014 yerel seçimleri öncesinde aralıksız olarak sürdürdükleri alan çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde de Büyükkılıçlı Mahallesi’nde biz dizi ev ziyareti gerçekleştirdiler.

 

 

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları, Nazan Kaçar’ın başkanlığı’ndaki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde de

İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Arzu Öner, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Şahanım Meter, Gülizar Bektaş ve Semra Yarım’ın da eşlik ettiği CHP Silivri Kadın Kolları Büyükkılıçlı Mahallesi’nde bir dizi ev ziyareti gerçekleştirdi. Hasta olan vatandaşlara da geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunan CHP’li bayanlar yaklaşmakta olan 2014 yerel seçimleri için destek taleplerini de dile getirdiler.

 

KAÇAR: HERGÜN BÜYÜYEREK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

 

Ziyaretler hakkında bilgi veren Silivri İlçe Kadın Kolu Başkanı Nazan Kaçar “İlçe Kadın Kolları olarak arkadaşlarımızla birlikte düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizin asıl amacı her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek. Bununla birlikte yine halkımıza daha iyi hizmetler sunabilmek adına yerel seçimlerde desteklerini de istediğimizi ifade ediyoruz. Ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edecek ve halkımızın sesine kulak vereceğiz.”dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol