Silivri Facebook
banner88

CHP'Lİ KADINLAR HIZ KESMİYOR...

CHP’Lİ KADINLAR HIZ KESMİYOR

 

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları rutin toplantılarına devam ediyor. Dün ilçe binasında gerçekleşen toplantının konusu ise, seçime gidilen süreçte yapılacak çalışmalar ve geçtiğimiz gün dış politika üzerine gerçekleşen panelin değerlendirmesi oldu.

 

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor. Her hafta olduğu gibi dün de rutin toplantılarına devam eden CHP Silivri İlçe Kadın Kolları’nın gündeminde yerel seçimlere gidilen süreçte yapılan çalışmalar ve geçtiğimiz günlerde dış politika üzerine gerçekleşen panelin değerlendirmesi yer aldı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar’ın ildeki bir programa katılması nedeniyle toplantıya Kadın Kolları İlçe Sekreteri Arzu Yalçınkaya başkanlık etti.

 

PARTİLİ KADINLARA BİLGİ VERİLDİ

 

Yönetim Kurulu Toplantı ’sının ardından partili kadınlarla bir araya gelen İlçe Kadın Kolları, yerel seçimlere gidilen süreçte yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. “Çat-kapı” adı altında gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerinde elde edilen verilerin masaya yatırıldığı toplantıda, geçtiğimiz günlerde dış politika üzerine gerçekleştirilen panelin değerlendirilmesi de gündemdeki yerini aldı.

 

ROZET TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen rutin haftalık toplantının sonunda partiye katılımlar da yaşandı. Fatma Kaçaroğlu, Esma Diremsiz, Şevkiye Bilici ve Ayşe Hastoprak isimli vatandaşlara da törenle rozetlerini takarak CHP saflarındaki yerlerini aldılar.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol