Silivri Facebook
banner88

CHP'Lİ KADINLAR YARINLARIN TEMELİNİ ATTI...

Çalmadık kapı bırakmadılar

 

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları, yaklaşmakta olan 2014 yerel seçimleri öncesinde kapı kapı dolaşarak destek arayışlarını sürdürüyor. Çalmadık kapı bırakmayan CHP’li kadınların geçtiğimiz günlerdeki durağı da Gümüşyaka Mahallesi oldu.

 

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları, 2014 yerel seçimleri öncesinde gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretlerinde çalmadık kapı bırakmadı. Geçtiğimiz günlerde Gümüşyaka Mahallesi’nde yapılan alan çalışmaları kapsamında ev ev dolaşarak hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan partili bayanlar destek beklentilerini dile getirdiler. Daha güzel bir Silivri için 2014’te CHP çatısı altında buluşmaya davet ettikleri vatandaşlara partili bayanların mesajı, “Gelin ele ele verelim, çok daha güzel yarınların temelini birlikte atalım” oldu.

 
CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar’ın öncülüğünde gerçekleşen ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de yer aldığı ziyaretlere Silivri Kent Konseyi Danışma Meclisi Başkanı Esma Işıklar da destek sundu.
 
 
 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol