Silivri Facebook
banner88

CHP'NİN HADİS RAHATSIZLIĞI!

CHP’NİN HADİS RAHATSIZLIĞI!

 

Geçtiğimiz gün idrak ettiğimiz Mevlid Kandili münasebetiyle Ak Parti Silivri Gençlik Kolları tarafından Silivri’nin çeşitli yerlerine İslam Peygamberi Hz. Muhammed’in Hadis-i Şeriflerinin yer aldığı pankartlar asılmıştı.

 

Mevlid kandilinden önce pankartların asıldığı noktaları kontrol eden Ak Parti Silivri Gençlik Kolları üyeleri; pankartların bir kısmının yerlerinden kaldırılarak; CHP’ye ait olan Uğur Mumcu’yu anma afişlerinin asıldığını gördüler.

Bazı yerlerde ise; henüz kandilin idrak edildiği geceden önce; Hadis-i Şeriflerin üzerinde yazılı olduğu pankartların yırtılarak kopartılıp yere atıldığı görüldü.

 

Bu durum; geçtiğimiz günlerde Chp Silivri ilçe başkanı Mümin Tuğlu’nun “imamlar cumhuriyet’i yok etmek istiyor” söylemini akla getirdi.

 

İmamlardan rahatsız olduğunu açık şekilde beyan eden CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu; Hadis-i Şeriflerin üzerinde yazıldığı pankartlardan da rahatsız olarak kaldırılmasını mı istemiştir?

 

Yüceler yücesi Peygamber Efendimiz’in Eşsiz sözleri bizim toplumumuz ve bizler için kutsaldır.

 

Bu toplumun kutsallarına hakaret etmeyi gelenek haline getirmiş CHP Silivri İlçe Başkanlığını; Hadis-i Şeriflere gösterdiği bu davranıştan dolayı kınıyoruz!

 

 

AK PARTİ SİLİVRİ GENÇLİK KOLLARI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol