Silivri Facebook
banner88

CHP'nin Ziyaretinde İlginç Anekdotlar
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
CHP Silivri İlçe Örgütü, Selimpaşa’dan başladığı belde ziyaretlerini sürdürüyor. Yerel seçim çalışmaları kapsamında yapılan ziyaretlerden bir diğeri, geçtiğimiz Cuma Günü Kavaklı beldesine yapıldı. Genelde akşam saatlerinde yapılan belde ziyaretleri, Cuma Günü Kavaklı beldesinin halk pazarı olduğu için, öğle saatlerine alındı.
 
Yapılan ziyarete, CHP İlçe Yönetimi, belediye meclis üyeleri, kadın kolları ile CHP Belediye Başkanı aday adayları Selami Değirmenci, Özcan Işıklar ve Mümin Tuğlu katıldı. CHP İlçe Yönetimi, belediye meclis üyeleri, kadın kolları ile aday adaylarından Özcan Işıklar ve Mümin Tuğlu, pazarı dolaşarak esnaf ve vatandaşlardan oy istedi.
 
“Sen sıranı savdın başkan”
Yapılan ziyaretler sırasında bir esnaf CHP Belediye Başkanı aday adaylarından Mümin Tuğlu’ya “Mümin Bey sen artık yaşlandın. Değirmenköy’de belediye başkanlığı yaptın. Sen sıranı savdın başkan. Biraz da gençlerin önünü açın” dedi. Tuğlu bu konuşmaya “Biz zaten gençlere destek oluyoruz. O yüzden buradayız” diyerek yanıt verdi.
 
“Torbalarımız dolmuyor”
Vatandaşların görüş ve düşüncelerini alarak, oy isteyen CHP İlçe Örgütü’nü gören bir vatandaş “Geçinmekte güçlük çekiyoruz. Torbalarımız dolmuyor” dedi. CHP Belediye Başkanı aday adayları, yaşadığı ekonomik sıkıntılarını anlatan bu bayana “O zaman AKP’ye oy yok. Oylar CHP’ye” diyerek yanıt verdi.
 
Değirmenci’den kahve ziyareti
Yapılan belde ziyaretine katılan CHP Belediye Başkanı aday adaylarından Selami Değirmenci, pazar esnafına yapılan ziyaretlere katılmadı. Köy kahvesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Değirmenci’nin, diğer aday adaylarından ayrı hareket etmesi, Gümüşyaka’da sağlanan birliğin bozulduğu yönünde izlenimlerin oluşmasına neden oldu.
 
Kandemir’den oy toplama yöntemi
CHP Silivri İlçe Örgütü, pazar esnafını ve beldede bulunan esnafları ziyaret ederken, ilerleyen günlerde aday adaylığını açıklaması beklenen Yılmaz Kandemir, bu ziyaretlere katılmadı. Yapılan esnaf ziyareti bitiminde Kavaklı Belediyesi’nde, Belediye Başkanı Hasan Geyiktepe ile gördüğümüz Yılmaz Kandemir “Siz tek tek oy isterken, ben başkanımla görüşerek bütün beldenin oyunu istedim” dedi. Kandemir’in bu sözleri gülüşmelere neden oldu.
Yapılan belde ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol