Silivri Facebook
banner88

CHP'ye gençlik aşısı

Haber MERKEZİ

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları’nın uzun süreden beri yaptığı etkili çalışmalar neticesinde CHP’ye genç katılımı devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz Pazar günü Yeni Mahalleden yaklaşık 60 genç İlçe binasında toplu olarak CHP’ye üyeliklerini yaptırdılar. CHP Gençlik Kolları yönetiminin ağırladığı yeni partililerle çeşitli söyleşiler yapıldı.

 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Murat Onkardeşler, gençlerin bu derece yoğun katılımla Cumhuriyet Halk partisine üye olmaları ile ilgili
memnuniyetini dile getirerek “Türkiye siyaseti, artık gençlerin etkisi altına girmeye başlamıştır. Geleceğimize yön vermek iddiasındaki dostlarımızı Gençlik Kolları ailesine katıp hep birlikte geleceğin kadrolarını oluşturuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi kadroları bugün için destek, gelecek için umut olmaktadır” dedi.
 
CHP Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım’ında hazır bulunduğu katılım toplantısında, Başkan Yıldırım gençlere yönelik konuşma yaptı. Yıldırım konuşmasında AKP’nin elinden yerel iktidarı almak için gençlere çağrı yaptı. “Öncelikle aramızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” diyen Yıldırım sözlerine şöyle devam etti; “Devletimizi, Cumhuriyetimizi ve Ulusumuzu sonsuza kadar yaşatmak ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaştırmak için elbirliğiyle çalışmalıyız. Bu çalışmaların devamlılığı, Çağdaşlığın ve ilericiliğin savunucusu ve Türkiye Cumhuriyetinin en büyük güvencesi olan Türk Gençliğidir. Dini inançları istismar ederek iktidara gelip boğazına kadar yolsuzluğa bulaşan AKP iktidarı, tüm yaptığı çirkinliklerin hesabını Türk halkına verecektir.”
 
Gençlik Kolları Başkanı Beyzat Bedel ise üye olan genç arkadaşları katılımlarından dolayı tebrik ederek. Yerel seçimler öncesinde yapılacak çalışmalara değinen Bedel, düzenlenecek etkinlik ve çalışmalara genç arkadaşlarımızın katılım sağlayarak herkesin fikirlerine ve düşüncelerine ihtiyaçları olduklarını ve sizler ile başarılı çalışma programı oluşturarak AKP’nin elinden yerel iktidarı alacaklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol