Silivri Facebook
banner88

ÇOK RÜZGAR ESTİĞİNDE ÇÜRÜK YAPRAKLAR DÖKÜLÜR...

AK PARTİ SİLİVRİ YIL SONU DANIŞMA MECLİSİ

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı 2013 Yılının son danışma meclisi toplantısını ilçe konferans salonunda Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Ünal Kaçır’ın da katılımı ile gerçekleştirdi. Çok yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen faaliyetler ve hizmetler hakkında yapılan sunumun ardından, İlçe Başkanı Dilek Demiral ve toplantıya katılan Milletvekilleri çalışmalara ve gündeme ilişkin birer konuşma yaptı.

 

TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM VARDI

 

İlçe Konferans Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ‘Yıl Sonu Danışma Meclisi’ toplantısına AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Ünal Kaçır, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi, Mahalle Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları ve partililer katıldı. 

 

 

AK PARTİYE SAHİP ÇIKMAK; VATANA MİLLETE SAHİP ÇIKMA DEMEKTİR

 

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral yaptı. Konuşmasına, önceki gün hayatını kaybeden AK Parti Kavaklı Mahalle Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Koç’a Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Demiral, Partililere hitaben yaptığı konuşmada; “ Bu gün AK Parti’ye sahip çıkma günüdür. AK Parti’ye sahip çıkmak; vatana millete sahip çıkmak demektir” diyerek şöyle devam etti; “Bu gün AK Parti’ye daha çok sahip çıkma ve daha çok çalışma günüdür. Çünkü AK Parti’ye sahip çıkmak demek,  vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza sahip çıkmak demektir.  Bu gün türlü oyunlarla AK Parti’yi lekelemek isteyenlere en güzel cevabı yine milletimiz Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hava alanında muhteşem bir kalabalıkla karşılayarak ve miting alanlarını doldurarak bir kez daha vermiştir. 

Yolsuzluk iddiaları ile oynanan kirli oyunlar sonucu maalesef kaybeden yine milletimiz olmuş ve 10 gün gibi kısa bir sürede milyarlarca dolar milletimizin cebinden çalınmıştır.  Sürekli özgürlük ve demokrasiden bahsedenler,  sandık yolu ile deviremedikleri AK Parti’yi,  yine milletimizin ve devletimizin malına mülküne zarar vererek, özgürlük ve yaşam haklarını engelleyerek itibarsızlaştırmak ve devirmek peşindeler.   Bütün bunları yapanlar şunu iyi bilsinler ki; AK Parti gücünü milletinden alan bir partidir. Ve bu millet, hiç şüpheniz olmasın ki, önümüzdeki yerel seçimlerde onların kirli oyunlarını sandığa gömecektir.

 

YOLSUZLUK İDDİALARINDA KAYBEDEN TÜRKİYE OLDU

 

Yolsuzluk iddiaları ile oynanan kirli oyunlar sonucu maalesef kaybeden yine milletimiz olmuş ve 10 gün gibi kısa bir sürede milyarlarca dolar milletimizin cebinden çalınmıştır.  Sürekli özgürlük ve demokrasiden bahsedenler,  sandık yolu ile deviremedikleri AK Parti’yi,  yine milletimizin ve devletimizin malına mülküne zarar vererek, özgürlük ve yaşam haklarını engelleyerek itibarsızlaştırmak ve devirmek peşindeler.   Bütün bunları yapanlar şunu iyi bilsinler ki; AK Parti gücünü milletinden alan bir partidir. Ve bu millet, hiç şüpheniz olmasın ki, önümüzdeki yerel seçimlerde onların kirli oyunlarını sandığa gömecektir.

 

 

EN GEZEL CEVAP SEÇİM ZAFERİMİZLE OLACAK

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak bize düşen görev; “Bu iş artık İstiklal Mücadelesine dönüşmüştür” diyerek gece gündüz demeden milletine hizmetkâr olan Başbakan’ımıza ve AK Partiye sahip çıkmaktır. Başbakan’ımızın ve dava arkadaşlarının yolunda yürüyen AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak bizler bu günden sonra daha da çok çalışmak mecburiyetindeyiz.  Bütün bu olup bitenlere en güzel cevap Silivri’de seçim zaferimiz olacaktır.  Kapı kapı dolaşacağız.  Gece gündüz çalışacağız. Bir oy için bin azar yemeye razı olacağız, bir olacağız, beraber olacağız ve İnşallah 30 Mart sabahı Silivri Belediyesine AK Parti bayrağını asacağız.” dedi.

 

EREN 2013 YILI SUNUMU, GÜLER STRATEJİ PLAN SUNUMU YAPTI

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın konuşmasının ardından, SKM Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Mustafa Eren İlçe Başkanlığı tarafından 2013 yılı boyunca gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin sunum yaptı. Daha sonra AK Parti Silivri SKM Başkanı Filiz Güler yerel seçim çalışmaları kapsamında hazırlanan strateji plan sunumunu yaptı.

 

KAYNARCA “ÇOK RÜZGAR ESTİĞİNDE ÇÜRÜK YAPRAKLAR DÖKÜLÜR”

 

Yapılan sunumların ardından kürsüye gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yaptı. “Sert rüzgârlar estiğinde çınarın çürük ve kuru yaprakları dökülür. Ama o çınar dimdik ayakta kalır” diyerek konuşmasına başlayan Kaynarca şu ifadelere yer verdi; “ Yaşadığımız bu süreç itibarı ile asıl kenetlenme zamanı, kardeşliğini gösterme zamanı, o fotoğrafı gösterme zamanı şimdi diyorum. Çok rüzgâr estiğinde çürük yapraklar, kuruyan yapraklar dökülür. Ama dimdik ayakta kalan o çınar bizim değerlerimiz, bizim inançlarımız ve bu yolculuğun asıl adı. O yüzden ben 30 Mart’ta Başbakanımıza en güzel hediyeyi, en güzel anahtarı bu teşkilatın vereceğine inanıyorum. Çünkü burada bunu yapacak bir teşkilat var.” dedi. 

 

ÜNAL KAÇIR “ ÜLKEMİZ ÜZERİNDE KİRLİ OYUNLAR OYNANIYOR”

 

Milletvekili Tülay Kaynarca’nın ardından söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır ise konuşmasında, AK Parti’nin iktidara gelmesi ile güçlenen Türkiye üzerinde kirli emelleri olanların bu gücü kendi istekleri doğrultusunda yönlendirmeye çalıştıklarını belirterek, “ Bu millet artık bu kirli oyunları tezgâhlayanları da, kirli oyunların oyuncularını da çok iyi biliyor. AK Parti ile itibar kazanan ve güçlenen Türkiye’ye türlü oyunlarla itibar kaybettirmek isteyenler, bu kargaşadan maddi ve siyasi rant elde etmeye çalışanlara bu millet önümüzdeki seçimlerde gereken cevabı verecektir” diyerek son dönemde gündeme gelen yolsuzluk iddiaları ve olayların perde arkasına ilişkin partililere bilgi verdi. Toplantı daha sonra soru ve önerilerin alınması ile sona erdi.

 


 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol