Silivri Facebook
banner88

DANAMANDIRA'YA EL ATTILAR...

DANAMANDIRA CAMİ TADİLATA GİRİYOR MEYDANA DA ÇEŞME YAPILACAK

 

İstanbul İl Genel Meclis Üyesi İl Encümeni Gökay Güner, İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin ve AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şahabettin Hayta, İl Genel Meclisi tarafından tadilat kararı alınan Danamandıra camiinde incelemelerde bulundu. İl Encümeni Gökay Güner ve beraberindeki heyeti Köy Muhtarı Emrullah Çakır, AK Parti Danamandıra Mahalle Başkanı Fikret Bayraktar, cami imamı ve vatandaşlar karşılayarak yapılacak talep edilen hizmetler ile ilgili heyete bilgi verdi.

 

BÜTÜN TALEPLER YERİNE GETİRİLECEK

 

İl Genel Meclisi kararı ile tadilat yapılması kararı alınan Danamandıra Cami ile ilgili incelemelerde bulunmak için Danamandıra’ya gelen İstanbul İl Genel Meclis Üyesi ve İl Encümeni Gökay Güner, “İl Genel Meclis Üyelerimiz Halit Girgin, Osman Turan ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş tarafından, Danamandıra köyümüzde mevcut camimizin onarım ihtiyacı olduğu talep edilmişti. İl Genel Meclis Üyelerimiz bu konuda İl Genel Meclisine önerge verdiler. Bu önerge kapsamında bir keşif ekibi köyümüze gelerek bahse konu cami ile ilgili keşif yaptılar. Bu keşif neticesinde camimizin hasarlı ve onarıma muhtaç olduğu tespit edildi. Bizlerde bu tespitle ilgili camii imamı, köy muhtarı ve azalarla görüşerek tadilat çalışmalarını ve diğer eksiklerle ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Bu görüşmeler neticesinde tadilat çalışmalarına başlayacağız. Muhtarımız ve azalarımızın hizmet taleplerini yerine getirmek için buradayız.” Dedi.

 

 

DEVLET ELİ DANAMANDIRADAN EKSİK OLMUYOR

 

AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “ Danamandıra köyümüze İlçe Başkanımız Metin Karakaş ile yaptığımız ziyaretlerde köy muhtarımız ve cami cemaatimizden caminin tadilata ihtiyacı olduğu yönünde bir talep almıştık. Bu doğrultuda, İlçe Başkanımız Metin Karakaş ve diğer İl Genel Meclis Üyemiz Osman Turan ile birlikte yaptığımız çalışma neticesinde İl Genel Meclisimize verdiğimiz önerge kabul edildi ve tadilat için yaklaşık 180 bin lira civarında bir ödenek çıktı. Bununla birlikte sadece Cami tadilatını yapmayacağız, köy meydanına bir de çeşme yapılacak. Devletimizin bir eli sürekli  Danamandıra ve diğer köylerimizde. Bir biri ardına hizmetlerle köylerimiz modern mahallelere dönüşüyor” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol