Silivri Facebook
banner88

Değirmenci: Danayı mı bıçağın yanına getiririz?

Dün akşam 20:30 da planlanan CHP Örgüt toplantısı CHP ilçe başkanı Selami Değirmenci ve İstanbul İl Yönetim Üyesi Necmi Şimşek’in gecikmesiyle toplantı saat:21:00 civarında başladı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın konuşmasından sonra söz CHP İlçe Başkanı Selami Değirmenci’ye verildi. Değirmenci:

TÜRKİYE’DE ZİHNİYET DEĞİŞMEDİ !
  1993 yılında Sivas’ta yakılan aydınları öldürülüşünün 17. yılı. O gün orada onları yakan bugün burada ülkeyi yönetiyor. Türkiye’de zihniyet değişmedi.
   Eylülde olacak seçimde buna son vermeliyiz. Üzerimizdeki yükün artmasıyla daha çok çalışmalıyız. Kurtuluşun CHP de olduğunu insanlara anlatmamız gerekiyor.

 ŞOV YAPIYORUZ
    Gazze’de 9 tane ölü oldu. Herkes biliyordu. Bile bile öldürdüler. Gündemi değiştirmeye çalışıyorlar. K.Irak’ta da insanlar açlığa terk edilmiş. Çok fazla Müslüman insanlar öldü. Oraya kimse müdahale etmiyor. Çünkü; Amerika engelliyor. Şov yapıyoruz.
 
BÜYÜK ŞEHİR ZİYARETE GELMEDİ
     Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bir kez bile ziyarete gelmedi. Silivri’nin köylerine geliyor, ne hikmetse Silivri Belediyesine uğramıyor. Dere kenarında bulunan evlerin yıkımı ile ilgili kat malikleri ile görüşme düzenledik. Ancak son ana kadar geleceğini belirtirken toplantı başlamasına rağmen giden gelen olmadı. Telefonla aradığımızda çok yoğun olduğunu belirtti. Bende ‘400 kişinin mi oraya gitmesi uygundur yoksa iki kişini Silivri’ye gelmesi mi? Danayı kesmek için bıçağı mı danaya götürürüz yoksa danayı mı bıçağın yanına getiririz?’ dedim. Tayip Erdoğan zihniyeti belediyelerde de devam ediyor.
 
GÜVEN ABİDESİ OLACAĞIM
  İl Meclis Üyesi Necmi Şimşek güven abidesi olacağını belirterek konuşmasına söyle devam etti: milli mücadelenin yoğun olduğu şu günlerde yoğun mücadele verirsek Silivri’de yapamayacağımız şey yok. %20 yoksulluk ve açlık sınırında olduğumuz bu günde başbakan yardımcımızın, ‘Manisa’da kaymakla besleniyoruz’ demesi yakışmıyor.
 Bir konuya daha dikkat çekmek istiyorum. Lütfen asker disiplini içersinde çalışalım. Tüm ekibimizde bir elin beş parmağı gibi olalım. Dedi.
 
 DEĞİRMENCİDEN EKİBİNE UYARI
  19 meclis üyesinden 10 tanesi, yönetim kurulundan 3 kişi yok. Siz seçilerek geliyorsunuz.  Bu arkadaşların bunu yapmaya hakkı yok. Toplantıda olmayanlar lütfen katılsın.
  Kadın kolları çalışması yapılıyordu geçtiğimiz dönemde. Siz başka yere gidin denilerek kadınlar uzaklaştırılıyor. Belediyeyle aramızda sorun yok biz tek yürek olmalıyız.
  
 Toplantı, Değirmenci’ ye; ‘Söyledikleriniz yalan! Söylediklerinizin gerçekle alakası yok. Kent konseyi karar veriyor toplantılara’ diyen CHP Kadın Kolları eski Başkanı ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dülrüba Akın'ın sözleriyle son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol