Silivri Facebook
banner88

Değirmenci İddialara Sert Cevap Verdi

Kaynak : Değişim Gazetesi

Silivri Belediye Eski Başkanı ve CHP Belediye Başkan Aday Adayı Selami Değirmenci son günlerde kendisi hakkında bir gazetede çıkan iddialar hakkında gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu iddiaların komplo olduğunu belirten Değirmenci eğer iddialar doğru ise bunların mertçe söylenmesini istedi. CHP Belediye Başkan Aday Adayı Selami Değirmenci’nin açıklaması aynen şöyle:

“ GAZETE VE ÖZCAN’IN KOMPLOSU”
Yazılanlar komplo. Eğer yazılanlar doğruysa bu komployu gazete ve  Işıklar’ın kurmuş oldukları bir tezgâh olduğunu düşünüyorum. Eğer  Özcan doğru olduğunu savunuyorsa bunları çıkıp mertçe kelimesi kelimesine söyler. Deniz Baykal söz konusu toplantıda aday adayımız var demiyor “ adayımız var “diyor. Sayın İlçe Başkanımız Abdullah Yıldırım’da “evet efendim ama o Mümin Tuğluyla beraber ayrı çalışıyor.” İfadelerini kullanıyor. Deniz Baykal’la “Dün toplantımız vardı. Kendileri ile görüşme imkânım olmadı. Sadece selamlaştık. Ama benim söyleyeceklerimi Sayın Sevigen onlara iletti. Onlar beni ayrı çalışıyor diye şikâyet ediyor.

“ ÖZCAN BENİM MAAŞLI MEMURUMDU “
Bu arada Özcan Işıklar kendini tanıtırken Silivri’nin kent bilgi sistemini, elktronik belediyeciliğini ben kurdum ben yaptım diyor. Baykal onların nasıl yapıldığını biliyor. Bunları bana anlattı. Özcan’la alakası yok. Özcan benim belediyemde maaşlı memurumdu. O işin başında Özcan değil ben varım. O işi yaptıran benim. Eğer böyle değilse yüzleşelim genel başkanla. Onun dediği mi yoksa benim dediğimi doğruymuş öğreniriz.

Sen halkın gönlüne giremiyorsan yukardakiler seni adayda yapabilir. Ama seçilmenin yolu halktan geçer. Öyle yukardan onun bunun gözüne girmeye çalışarak aday olunabilir ama başkan olunamaz. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor. Eminim Sayın İlçe Başkanımız kimin doğru söylediğini onaylayacaktır.

“ BAYKAL İLE GÖRÜŞMEYE GİTMEDİM “
Onlar benim bu bilgileri alacağımı tahmin etmediler. Biz buradan giderken Baykal’la görüşüp görüşmemek çok önemli değildi. Biz görüşülmesi gereken herkesle görüştük. Randevu alarak ta gitmedik. Ben genel merkeze hiçbir zaman randevu alarak ta gitmiyorum. O gün orda kimler varsa onlarla görüşüyorum. O gün grup ve kapıda en az 40–50 kişi vardı. Baykal bir tek bizimle tokalaştı. Diğerleriyle görüşmedi. Tabi onları saymamasından dolayı değil. Olan üstü yoğun programı vardı.

“ BİZİM RAKİBİMİZ BİRBİRİMİZ DEĞİL “
Bu arkadaşlara benim bir tavsiyem var. Bizim rakibimiz birbirimiz değiliz. Biz bu partinin mensuplarıyız. Birbirimizi karalayarak kötüleyerek olmaz. Benden bugüne kadar Özcan’la alakalı hiçbir laf duymadınız. Böyle partiyi bir yere götüremeyiz. Benle uğraşacağına Ak Partiyle uğraşsın. Rakip orda. CHP’den kimse benim rakibim değil. Onlar benim mücadele arkadaşım. Parti içinde yarış olur. Çok doğaldır. Benim rakibim AKP. Onların da böyle görmesi lazım.

Benle uğraşıp gerçek dışı bilgiler yapacaklarına gerçeği söylesinler. Nasıl olsa bir gün gerçek açığa çıkacak. Özcan hayatında ilk defa genel merkeze gidiyor. Benim hayatım orda geçti. Önce dürüst olmanız gerekir. Halkı yanıltmaya çalışanlar bunun cevabını çok kötü bir şekilde 
alırlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol