Silivri Facebook
banner88

DEĞİRMENCİ: ŞEREFSİZCE BİR OYUN...ÖZEL HABER
Selami Değirmenci MHP’ye geçiyor haberlerinin bir anda yayılması üzerine gerçekleri ortaya koymak adına Selami Değirmenci ile görüştük…
 
CİHANGİR DAVUTOĞLU: Selami Kardeşim, çok yeni bir duyum aldık MHP’ye geçiyor diye, böyle bir müracaatınız oldu mu?
 
SELAMİ DEĞİRMENCİ: Böyle saçma sapan bir şey olabilir mi yani? Seçime giren sonucuna katlanacaktır, kaybettik, tamam Cumhuriyet Halk Partisi’nde mücadelemizi sürdüreceğiz… Bunu bana nasıl yakıştırabilirler.
 
CİHANGİR DAVUTOĞLU: MHP’ye bir müracaatınız oldu mu?
 
SELAMİ DEĞİRMENCİ: Hiç böyle bir şey olabilir mi? Benim o dönemlerde Genç Parti’ye gitmem, o zamanki şartlarda ben gitmedim ki… Ben partiden ihraç edilmiştim, benim yanlış bir hareket yapmamı hiç kimse beklemesin. Bunu yakıştıranları çok ayıplarım.
 
CİHANGİR DAVUTOĞLU: Sizi bu konuda arayan olmadı mı?
 
SELAMİ DEĞİRMENCİ: Demek ki az önce beni arayan şahıs başkan yardımcısıymış, sizinle görüşebilir miyiz dedi. İsmini bile sormadım. Hem partide seçime gireceğim, hem kaybedeceğim, ondan sonrada küstüm gidiyorum diyeceğim, çok ayıp…
 
CİHANGİR DAVUTOĞLU: MHP İl Başkan Yardımcısı Sebahir Tazegül’ün sizi aradığını öğrendik ve sizin görüşünüzü almak istedik.
 
SELAMİ DEĞİRMENCİ: Olur mu öyle şey? Ne kadar ayıp, ben mücadelemin içine girmişim, her zaman söylüyorum, seçimde kazanmakta var kaybetmekte var. Bir kere kazanmakla veya kaybetmekle mücadele bitmiyor… Ben çok kazanmışım, bir kerede kaybetmiş olayım. İlk defa bir delege seçimi kaybetmiş oluyoruz… Olabilir, hesaplaşmak için önümüzde fırsat var, hesaplaşma parti içinde olabilir, başka yerde değil. Siz gelmeden az önce arandım, nasıl haberiniz oldu? Dur arayalım beni arayanı… Ne kadar itibar kırıcı bir şey bu , kim oynuyorsa ne kadar şerefsizce yapmışlar… Allahtan sormuşum ne için aradığını…
 
CİHANGİR DAVUTOĞLU: Sizin aradığınız doğru değil demekki. 
 
SELAMİ DEĞİRMENCİ: Bu kongre delege seçiminde; Belediye Başkanı, 19 meclis üyesi, 15 yönetim kurulu üyesi, kadın kolları, gençlik kolları, tüm eski ilçe başkanları, tamamı karşınızda neredeyse eşit oy aldık. Silivri’de CHP’liler bana bu kadar güvenirken, ben kalkıp başka bir hareketin içine gireceğim, binlerce insana yazık. Böyle bir saygısızlık yapamam ben. Bunun kaynağı yine bizim arkadaşlardır. Hiç kimse böyle şeyler beklemesin. CHP’nin içindeyim ve belediye başkan adayı olmayacağımı daha öncede söyledim. Şu andaki belediye başkanı sayesinde % 25’lere çektik partiyi, dolayısıyla AKP % 65-70’lere çıkmış, bu fark zaten kapatılmaz. Silivri Tarihi’nde sadece ben üç defa üst üste belediye başkanı olmuş adamım, ben zaten olacağım kadar olmuşum, başka yok. Bizden sonra partide hangi çalışmaların yapıldığını herkes biliyor.Orası sadece 3-5 kişinin uğrak yeri Hüseyin Şahin’in emlak bürosu o kadar. Bizim zamanımızda parti nasıl çalışıyordu herkes gözünün önüne getirsin bakalım. Belediye başkanının emir kulları orada oturuyor.
 
Röportajımızın sonuna doğru Değirmenci’ye bir partiliden telefon geldi, kişinin ismini söyleyen Değirmenci “yanımda şimdi bayan var, onu sana söyleyenin A………. A……. , Tamam mı? Kimse o aynen söylediklerimi söyle” dedi. Kendisini arayan MHP İl Başkan Yardımcısı ile yanımızda yaptığı konuşma, Değirmenci’nin arandığı ama Değirmenci’nin randevu bile vermediği şeklindeydi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol