Silivri Facebook
banner88

Değirmenci: Şerif Sezen Başkan Olamaz...

SİLİVRİ CHP Milletvekili Aday Adayı ve önceki ilçe başkanı Selami Değirmenci Şerif Sezen için “ilçe başkanı olmanın kuralları var öyle her isteyeni başkan yapmazlar.’’ Dedi.

Yarın akşam saat 19.30’da Ünsal Düğün Salonunda yapılacak örgüt toplantısı ile ilgili bilgi veren Değirmenci, CHP İl Başkanı Nebil İlseven’in toplantıya katılacağını ve ayrıca bölgede milletvekili aday adayı olmak için istifa eden:
CHP Bağcılar Eski İlçe Başkanı     Ali Uçan
   ,,    Güngören  ,,     ,,        ,,         Selami Özdemir
   ,,    Büyükçekmece ,,        ,,         Erol Şahin
   ,,    Bakırköy           ,,        ,,         Dilek Baki
   ,,    Bahçelievler      ,,        ,,         Hüseyin Özkahraman
   ,,    Arnavutköy      ,,         ,,         Hikmet Altınkalem

Ve kendisinin bu toplantıda hazır olacağını açıkladı.

Adayların belirlenmesinde delegeyle eğilim yoklaması olursa 3. Bölgede 10.000 kişi, üyeler katılırsa 50.000 kişi oy kullanacağını söyleyen Değirmenci, “İl Başkanımız geldiğinde Silivri İlçe Başkanı belli olur, yani yarın ilçe başkanı olarak vekaleten görevi yürüten ve oy birliği ile yönetim kurulu tarafından seçilen Hüseyin Şahin açıklanır, bu konunun tartışması bile olmaz.’’ Dedi.

ŞERİF SEZEN KENDİ KENDİNE KONUŞUYOR

Şerif Sezen’in ilçe başkanı olmak için etrafta konuştuğunu söyleyen Değirmenci şöyle devam etti: “ Şerif Sezen bizleri yok sayıyor ve kendi kendine konuşuyor, Sezen’in başkan olması mümkün değil, bize tüzüğü işletin diyecekler. Göreve kongrede talip olunur, ben ilçe başkanı oldum demekle olunmaz… Selden Kütük Kapılmaz… Başka türlü de ilçe başkanı da olunmaz.’’ Dedi.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol