Silivri Facebook
banner88

Değirmenci ve Işıklar Değişim'de
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
CHP’de İlçe Eski Başkanı Mümin Tuğlu , Silivri Belediye Eski  Meclis Üyesi Özcan Işıklar’dan sonra belediye başkanlığına aday adayı olduğunu Selimpaşa’daki örgüt toplantısında açıklayarak aday adayları sayısını üçe çıkaran  Silivri Belediye Eski Başkanı Selami Değirmenci  dün gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Genel konularda Gazetemiz İmtiyaz Sahibi A.Refik Bek ve Genel Yayın Yönetmenimiz Cihangir Davutoğlu ile sohbet eden Değirmenci. Yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Bu dönem hiçbir zaman belediye başkan adaylığını düşünmediğini fakat gelişen olayların kendisini buna mecbur ettiğini söyleyen Değirmenci, aday olduğu taktirde seçimi kazanacağından emin olduğunu belirtti.
 

İKİNCİ ZİYARET IŞIKLAR’DAN
Silivri Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Selami Değirmenci’den sonra gazetemizi ziyaret eden ikinci isim yine CHP’nin güçlü aday adaylarından Özcan Işıklar oldu. Işıklar’da  Gazetemiz İmtiyaz Sahibi A.Refik Bek ve Genel Yayın Yönetmenimiz Cihangir Davutoğlu ile uzun bir süre sohbet etti. Işıklarda aday adaylığı sürecinde yaptığı çalışmalar hakkında genel olarak bilgiler verdi ve CHP’nin önümüzdeki yerel seçimler de en şanslı parti olduğunun altını çizdi.
 
 
IŞIKLAR İLE DOBRA DOBRA
CHP’nin belediye başkan aday adaylarından Özcan Işıklar ayrıca muhabir arkadaşımız  Melis Avcı’ya önemli açıklamalarda bulunarak projelerinden bahsetti. Avcı’nın Özcan Işıklar ile yaptığı  röportajı önümüzdeki hafta içerisinde gazetemiz ve internet sitemizden takip edebilirsiniz.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol