Silivri Facebook
banner88

Değirmenci ve Kandemir Meclis'i; Yıldırım ve Işıklar Baykal'ı İzledi.

Silivri CHP’de adaylık yarışı gün geçtikçe kızışıyor.  Mümin Tuğlu, Selami Değirmenci, Özcan Işıklar, Yavuz Çengel, Yılmaz Kandemir ve Bora Sezen’in  aday adaylıklarını açıklamasından sonra herkes şimdi de ekim ayında açıklanacağı belirtilen CHP Belediye Başkanı adayını merakla beklemeye koyuldu.
 
Herkesin büyük merakla beklediği CHP adayı parti yetkililerin iddialarına göre bu ay açıklanacak. İşte aday adayları için böylesine heyecanlı bir bekleniş yaşanırken aday adayları da bir yandan mevcut belediye yönetimine muhalefete kişisel olarakta devam ediyor. Son meclis toplantılarında özellikle CHP İlçe Başkanı ve yönetimi ile aday adayları birlikte boy gösteriyorlardı.
 
Cuma günü yapılan Ekim ayı 2. meclis toplantısında ilginç gelişmeler vardı.
Silivri Belediyesi Eski  Başkanı Selami Değirmenci ilk kez 4.5 yıl sonra meclise ekibi ile geldi. Meclis salonunda CHP Aday adaylarından  Selami Değirmenci’nin yanı sıra Mümin Tuğlu ve Yılmaz Kandemir’de yeri almıştı. Gözler meclisi bu güne kadar kaçırmamaya özen gösteren  CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım ve Belediye Başkan Aday adayı Özcan Işıklar’ı aradıysa da  bulamadı. Herkes bu ikilinin gelmemesini çeşitli nedenlere bağladı. Bir çok kişiye  göre en büyük neden Değirmenci ve ekibinin  meclise gelmesinden dolayı Yıldırım rahatsız olmuş ve meclise katılmamıştı.
 
Oysa işin doğrusunun bu iddia olmadığı daha sonra ortaya çıktı. Değirmenci , Tuğlu ve Kandemir CHP aday adayları olarak meclisi izlerken CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım ve Belediye Başkan Aday adayı o gün aynı saatlerde İstanbul’da Baykal ile birlikteydi. Baykal’ın İstanbul’da ki programını takip eden ikilinin bir süre de Baykal ile sohbet ettiği iddia edildi. Adayın belirleneceği süreçte böylesine bir çalımın atılması ibrenin kimden yana olduğunun bir göstergesi olarak yorumlandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol