Silivri Facebook
banner88

DEĞİRMENCİ'DEN BASIN AÇIKLAMASI

Haber Merkezi

 
Gazetemizde dün manşetten yayımlanan “ Turan Değirmenci’nin Can’ını sıktı“ başlıklı haber üzerine gazetemizi arayan Silivri Belediye Eski Başkanı Selami Değirmenci konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Değirmenci daha geniş açıklamanın bugün yazılı olarak yapacağını belirtti.
 
Silivri Belediyesi Eski Başkanı Selami Değirmenci dünkü manşet haberimiz ile ilgili olarak gazetemizi arayarak bazı açıklamalarda bulundu. Değirmenci mecliste mevcut konu ile ilgili olarak hiç de canının sıkılmadığını belirterek şunları söyledi: Meclis toplantısında sunumdan sonra sadece önergeyi veren meclis üyesi arkadaşa söz verildi. Oysa bu konuda ben söz alabilseydim gerekli yanlışları ortaya koyabilirdim. Söz hakkı verilmediği içinde ortaya çıkıp konuşmak bana yakışmayacağı için bende suskun kaldım. Başkanın işaret ettiği madde ile ilgili şikayet dilekçem var. Oradaki inşaat o maddeye uygun değil.
 
Şikayetimin temeli o madde. . Bu konu ile ilgili müfettişler geldi. Bakanlık kesinlikle bu konuda Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan için yargılama kararı verecektir. İnşaat  tamamen  yasadışı . Bu konu ile ilgili geniş bir basın açıklamasını bu gün yapacağım.

BAYKAL’IN TOPLANTISINDA BULUNDUM

 
Meclis toplantısının ardından Genel Başkanımız Deniz Baykal’ın İstanbul’daki toplantısına katıldım. Geç gittiğimiz için içeri giremedik. Ayrıca genel başkanımızın kesin talimatı var o kapıdan içeriye parti üst düzey yöneticilerinden başka kimse giremiyor. Arkadaşların nasıl girdiği malum. Bir üst düzey parti yetkilisi ilçe başkanımızın elini tutarak içeri alıyor, o da diğer aday adayı arkadaşımızın elini tutup onu içeri alıyor. Gördükleri ilgi de ortada. Bu tür girişimler her zaman olur. Bir televizyon kanalı olayı verdi. Bizim arkadaşlarımızdan başka hiçbir ilçeden kimse yoktu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol